За Mercedes настоящата година е изпълнена с премиери и не

...
За Mercedes настоящата година е изпълнена с премиери и не
Коментари Харесай

Mercedes показва сериозно лице на Автосалон София 2019

За Mercedes актуалната година е изпълнена с министър председатели и не е учудващо, че броят на новите модели на софийското ревю е в действителност величествен. Една от новостите на щанда е А-класа седан. Автомобилът употребява познатата към този момент техника на настоящото издание на А-класата, само че е с ново осъществяване на каросерията, предлагано за пръв път от Mercedes. Моделът има рекордно невисок аеродинамичен коефициент от едвам 0,22.

На същата софтуерна платформа е построено и новото издание на CLA, като моделът е много непосредствен по идея до А-класата седан, само че е умислен повече като купе с четири порти и по-динамичен темперамент. Подобно на останалите модели, основани на същата платформа, автомобилът разполага с новаторската мултимедийна система MBUX.

Важно от пазарна позиция е представянето на актуализирания SUV модел GLC, който предлага на клиентите си избор сред общоприета каросерия и купе с четири порти, а на автосалона ще е разполагаем и в изключително атрактивната динамична трансформация GLC 43 AMG Coupe. Въпросната версия се задвижва от битурбо бензинов V6 мотор с оптималната мощ 390 конски сили (23 к.с. повече отпреди) и пиков въртящ миг от 520 Нм. Времето за спринта от място до 100 километра в час е единствено 4,9 секунди.

С ново потомство е и най-продаваният модел на марката у нас – GLE, а по-големият му другар GLS идва у нас напълно скоро след международното си показване. И двата модела са напълно нови както като техника, по този начин и като дизайн, и са извънредно покрай върха в своите класове в области като комфорт, сигурност и асистиращи системи. Освен с извънредно ниво на улеснение при пътешестване, огромният GLS може да се похвали и с обилие от шир за до седем души. Клиентите имат избор сред 3-местно общоприетоо осъществяване на втория ред или пък две свръхкомфортни самостоятелни седалки. Окачването Е-ACTIVE BODY COTROL със светкавична експедитивност се напасва към всяка обстановка на пътя, създавайки оптимално комбиниране от комфорт и непоклатимост. Изобщо GLS има всички учредения да бъде наименуван “S-класата измежду SUV моделите на Mercedes”.

Може би най-атрактивно от позиция на публиката е представянето на спортното поделение Mercedes-AMG, което може да се похвали с цели три експоната, които са измежду най-впечатляващите артикули в цялото моделно портфолио на компанията. Най-внушителният всред тях е G 63, който играе ролята на топмодел в фамилията на митичния всъдеход и със своите 585 конски сили и несравним тон на процедура няма нито един директен съперник на пазара. Огромната мощност се извлича от четирилитров V8 със система за наложително пълнене с два турбокомпресора. Колелата на мастодонта са с диаметър 22 цола. Естествено, не по-малко привлекателни за публиката са атрактивното купе с четири порти GT 63 S 4M, както и класическият суперспортен модел GT Coupe R. Четиривратият GT 63 S 4M има под предния си похлупак прословут 8-цилиндров мотор с би-турбо пълнене, разрастващ 639 конски сили и 900 нютонметра. С тези си индикатори моделът може да реализира оптималната скорост 315 километра в час и да се катапултира от място до 100 за невероятните 3,2 секунди.

През делничните дни залите в Интер Експро Център ще бъдат отворени от 10:30 до 19:30 часа, а в събота и неделя работното време е удължено – от 10:00 до 20:00 часа, вместо както беше до момента до 19:30 часа.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР