За мен това съвсем не е махленски дебат, а това

...
За мен това съвсем не е махленски дебат, а това
Коментари Харесай

Според Радев Цветанов и ГЕРБ водят война срещу българската държавност

За мен това напълно не е просташки спор, а това е режисирана акция и тя не е първата. Има политици, които водят война с българската държавност. Това съобщи президентът Румен Радев по отношение на напрежението сред институциите във връзка геополитическата ориентировка на България, съобщи БГНЕС.
" Вие виждате какви неистини се тиражират в медиите, в устрема си да дискредитират президентската институция, тези хора залагат на карта европейската принадлежност на България и то в разгара на Европейското председателство. Опитват се да приватизират европейската концепция за персонални политически цели ", добави още Радев.
Mиналата седмица президента Радев и зам.председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов се сблъскаха по въпроса за геополитическата ориентировка на България. Тогава Цветанов упрекна президента, че поддържа проруски позиции, до момента в който Радев му отвърна, че по принцип има проблем с асимилирането на текстове. " С президента имаме кардинални политически разлики, само че не и междуличностни несъгласия ", съобщи пък през днешния ден Цветанов. Попитан дали кардиналните разлики ще продължат да ескалират сред него и президента, той отговори: „ Ще пазя кардиналната си политическа позиция, която кореспондира с ЕНП и демократичната общественост на България “. Цветанов разясни, че може да има естествен разговор с президента, стига да има единодушие.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР