За мен не е прекрачена границата, коментира Пламен Георгиев, председател

...
За мен не е прекрачена границата, коментира Пламен Георгиев, председател
Коментари Харесай

Пламен Георгиев за Иванчева: Позволявали са си доста глезотии

За мен не е прекрачена границата, разяснява Пламен Георгиев, ръководител на новия антикорупционен орган, ареста на кмета на регион "Младост " Десислава Иванчева.

Вицепремиер за ареста на Иванчева: Малко се мина границата

Адвокат: Изключително е позорен карцерът

Свърши се нещо, което беше потребно, нещо, което не е вършено в годините след прехода, сподели Георгиев за "Здравей, България ".

Той описа, че за първи път сигналът до ръководената от него Комисия, че е желан рушвет, е подаден на 2 февруари т.г Ваклин пристигна, срещнал се с нашите инспектори и подал сигнал до нас, изясни Георгиев.

"Започваме да вършим цялостен финансов разбор на всички обвинени. Ще проверим всички банкови сметки, всички добити от тях парцели в България и в чужбина ", сподели още Пламен Георгиев.

Кметицата на Младост Десислава Иванчева и заместничката й Биляна Петрова бяха задържани предишния вторник с 56 хиляди евро рушвет в колата ѝ. Банкнотите - 70 хиляди евро, 14 хиляди от които взима медиаторът, са били маркирани, а по ръцете на Иванчева, съгласно прокуратурата, са били открити следи от веществото, което демонстрира, че тя е пипала парите. Адвокатът й Марин Марковски отхвърля това.

ВИЖТЕ СНИМКИ НА ИВАНЧЕВА В СЪДА В ГАЛЕРИЯТА НИ

Адвокат Марковски: Няма доказателства против Иванчева

На въпрос дали задържаните са водили разточителен живот, Пламен Георгиев сподели: "Позволявали са си много капризи. Например отиват в прилежаща страна на отмора, вземат решение, че им харесва, обаждат се и споделят, че остават, тъй като доста им харесва ". Заради почивката се наложило отсрочване на предаването на подкупа и ареста.

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР