За мен Лозан Панов е малко краен в изказванията си,

...
За мен Лозан Панов е малко краен в изказванията си,
Коментари Харесай

Огнян Герджиков: Лозан Панов би трябвало да стои по-далеч от политиката

За мен Лозан Панов е малко краен в изявленията си, защото се хлъзна в посока към политиката. Според мен той би трябвало да стои по-далеч от политиката. Това съобщи в студиото на утринния блок на Българска национална телевизия някогашният длъжностен министър председател проф. Огнян Герджиков.

,,Не виждам нещо неоправдателно в концепцията на президента да направи среща с основния прокурор. Трябва да има разговор сред управляващите, просто не би трябвало да има китайски стени сред тях. Така че не мисля, че има някаква неприемлива интервенция на президента в правосъдната власт'', разяснява още проф. Герджиков.

,,Всеки би трябвало да е под надзор. Нормално е при нарушаване всеки да поеме своята отговорност'', показа той във връзка концепцията да има надзор върху дейностите на така наречен трима огромни в правосъдната власт.

,,Вярно е, че правораздаването значително е цел на политиката, само че аз персонално не считам, че правосъдната ни система е толкоз болна, колкото се пробват да я изкарат'', посочи Огнян Герджиков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР