За Мат Лебланк да кара хората да се усмихват с

...
За Мат Лебланк да кара хората да се усмихват с
Коментари Харесай

Трогателната история на Мат Лебланк, който дава всичко от себе си, за да спаси дъщеря си

За Мат Лебланк да кара хората да се усмихват с ролята му на Джоуи Трибиани не е било кой знае какво. Но има един човек, чиято усмивка той е желал да види на първо място друго – щерка му Марина Пърл. Тя е толкоз значима за него, че макар славата, която му носи сериалът „ Приятели “, той зарязва всичко, с цел да бъде с нея и с цел да се изправят дружно пред една от най-сърцераздирателните и огромни компликации в живота им.

През 2004 година артистът е на седмото небе, когато със брачната половинка му Мелиса Макнайт посрещат на бял свят първото си дете. Но преди да съумеят да се порадват на времето си с бебето, единствено няколко месеца по-късно родителите разбиат, че 11-месечната Марина има форма на дисплазия. Състоянието може да бъде доста тежко и визира мозъка, костите и двигателните умения на пациента. Болестта освен визира лявата страна на мозъка на дребната Марина и предизвиква гърчове, само че и визира гласните ѝ струни и способността ѝ да пълзи и да се движи.

View this post on Instagram
A post shared by F.R.I.E.N.D.S (@mostlymattylb) on Dec 11, 2019 at 10:21pm PST

Това е ужасяващ и мъчителен удар за Мат Лебланк, който незабавно слага здравето на щерка си пред славата , която му носи сполучливият сериал. „ Не се усещах занимателен. Прекалено доста неща се случваха в персоналния ми живот “, споделя артистът пред “Telegraph UK”. По това време бракът му също стартира да се разпада, само че той още веднъж слага щерка си преди всичко, по тази причина опакова нещата си и се мести дружно с нея в ранчото си в Санта Барбара.

Мат Лебланк избра да стои надалеч от светлината на прожекторите и се концентрира напълно върху щерка си. „ Знаех, че не пропущам нищо. Бях се докоснал за малко до света на звездите. Но там нямаше нищо, което да ме извърши. Искам да кажа, имам си бира в хладилника вкъщи “, споделя артистът.

Светът му се върти напълно към момиченцето му, както той самият споделя пред “Telegraph”: „ Тя е момичето на баща. Може да ме върти на дребния си пръст, а аз съм безпомощен “. За благополучие, Марина съумява да превъзмогне заболяването на двегодишна възраст и към този момент е красива 16-годишна тийнейджърка.

Но има едно нещо, което в никакъв случай не се трансформира – неповторимата и специфична връзка, която татко и щерка споделят и до през днешния ден. Лебланк е толкоз предан от щерка си, че няма нищо срещу тя да разяснява неговите подиуми в „ Приятели “. Актьорът споделя пред “Express UK”: „ Сериалът към момента се излъчва от самото начало, тъй че стопираме, с цел да го гледаме, в случай че забележим, че го дават. Тя обича да ми задава въпроси – „ Това действително ли беше? Наистина ли ядохте това? Как беше на усет? О, яли сте това от пода? Това е гадно! Толкова си комичен, тате! “

Изглежда, че връзката сред татко и щерка е толкоз мощна, че даже най-могъщите сили на Земята не могат да пречупят. Ето и гордия баща с неговото пораснало красиво момиче!

View this post on Instagram
A post shared by Joey (@joey_the_tribiyani) on Jul 1, 2020 at 8:32pm PDT

Не пропускайте да последвате Ohnamama.bg във Фейсбук и Instagram!

 ох на мама Личен списък
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР