За женския почерк на Хитлер и някои негови странности. Едва

...
За женския почерк на Хитлер и някои негови странности. Едва
Коментари Харесай

За женския почерк на Хитлер и някои негови странности

За женския почерк на Хитлер и някои негови странности. Едва ли има в историята име, което да провокира повече злост и смут от това на Адолф Хитлер. При цялото ни омерзение към немския фюрер, би трябвало да се признае, че той е бил изключителна и двусмислена персона, с доста странности в персоналния си живот.

Женствен мъж ли е бил Хитлер?

В продължение на доста години към Хитлер бушуват клюки, най-много от анти-гей деятели, за вероятната му неконвенционална ориентировка.  Някои са  припомняли пикантни случки от младостта му във Виена, а други показват какъв брой гейове е имало в нацистката партия в зората на нейното развиване. Книги като „ Розовата истина “ и „ The Hidden Hitler ” съдържат такива изказвания.

Фюрерът, съгласно мнозина, бил мекушав мъж. Един американски публицист даже разказва походката на Хитлер като доста комична, доста женствена, с „ грациозни дребни крачки “. Изтъкнатият психолог Карл Юнг, откакто проучва мостри от почерка на главата на Третия райх, декларира:  „ Зад този почерк се крие човек с женски инстинкти. “

Никой не знае сигурно дали самият Адолф е бил с друга полова ориентировка, може би Гестапо е унищожило всички доказателства за това.

Хитлер се страхувал до гибел от зъболекари

Повечето хора имат уплахи. Някои се опасяват от тъмното, друиг от паяци или змии… Хитлер се страхувал до гибел от зъболекари.

Личният му ортодонт разказвал, че един път едно разчистване на зъбен канал траяло 8 дни, тъй като пациентът му не издържал на болката.

Фюрерът имал извънредно неприятни зъби – доста циреи, болести на венците, ужасяващ мирис и дузина пломби.

Фюрерът бил привързан към сладкото

Именно заради нездравословното пристрастяване към сладкото Хитлер имал големи проблеми със зъбите си. Той бил вегетарианец и съвсем не пиел алкохол, само че когато ставало дума за шоколад, не можел да бъде толкоз въздържан. Дори в тези сложни времена, когато младият Адолф работел като служащ и не можел да си купи храна, той намирал спомагателна монета за обичаните си сладкиши и бонбони.  Бъдещият нацистки водач предпочитал пайове с мак или орехи и шоколад.

Пианистът Пуци, който бил изключително непосредствен с фюрера, разказвал, че от време на време Хитлер просто си приготвял млечна каша и щедро я поръсвал със захар. Веднъж на световна вечеря пианистът забелязал, че чашата му със скъпо алено вино е цялостна на половина със захар. Дори през последните години от живота му това користолюбие се запазило.

Хитлер бил приспивен човек

Твърди се, че международните водачи нормално спят малко. Но Хитлер се откроявал измежду тези персони с това, че не можел да стане от леглото до 11 часа сутринта. Психолозите допускат, че това се дължи на постоянното бодърствуване и на разрастващата се болест на Паркинсон. Ранен симптом за заболяването бил тикът с очите, за който се знае, че е страдал фюрерът.

Фюрерът се отдавал на неразрешения бял прахуляк

Някои считат, че белият прахуляк с вълшебен свойства (кокаин) е ориста на рок звездите и борсовите медиатори. Оказва се, че европейските диктатори не са изключение. Хитлер също бил един от тях. Неговият персонален доктор Теодор Морел стартира да предписва този алкалоид на немския водач през 1944 година Фюрерът получавал инхалации с този прахуляк два пъти дневно. Освен това той употребявал капки за очи с това вещество. Това пособие на фюрера да лекува проблемите си със синусите и сливиците. Историците са сигурни, че този умопомрачителен прахуляк е повлиял доста на решенията му. Това го трансформирало в същински параноик, податлив към неочаквани пристъпи на неконтролируема гняв.

Тайната експедиция на окултистите на Хитлер до Адигея

 

За женския почерк на Хитлер и някои негови странности

Източник: mediata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР