За жалост има лоша реклама и именно на това се

...
За жалост има лоша реклама и именно на това се
Коментари Харесай

Проф. Христова за снимките от спалнята на Борисов: За жалост има лоша реклама

За жал има неприятна реклама и точно на това се базира този тип колажно упражнение. Никога до този миг не сме виждали премиера в обстановка, в която да бъде уязвен, а това е неприятна реклама.
Това разяснява по отношение на фотосите от спалнята на премиера Бойко Борисов пред bTV политическият психолог проф. Антоанета Христова.

" Истината е, че хората се отвратиха от равнището на връзка в политиката. Няма нова политическа партия, няма нов политически състезател, няма и остарял политически състезател, които да са взели дивиденти от това, което става – заради и тази причина хората все по-често отхвърлят да гласоподават, тъй като не се припознават в тези лица. ", сподели още тя.

„ Тези колажи и записи от последните дни наподобяват толкоз нескопосани, като че ли са правени от хора, които занапред стартират да се занимават с колажи, скици, карикатури. Защо става това нещо? Първата причина е, че нямат добра професионална подготовка, само че това пояснение е прекомерно обикновено. Когато новите политически играчи са желали да влязат във властта в средата на предишния век в западните демокрации, те са правили нещо значимо – влизали са в хиляда къщи, разговаряли са с 3000 души и са разбирали къде е казусът. Разви се светът, влязохме в осведомителните технологии. Докато при нас този, който желае да вземе властта, наподобява като индивид, който не познава гласоподавателите си``, показа разсъжденията си проф. Христова.

Според Христова Борисов е уверен, че няма причина да подава оставка, защото има много учредения да се усеща горделив през последните години.

Проф. Христова разяснява, че в основата на спора сред президента Румен Радев и министър-председателя стои конфликт на персони, който ще избие преди избори. „ В момента Радев е притиснат. Коронавирус го сложи в позиция на изчакване и хвърли лека сянка върху него, до момента в който прожекторите бяха ориентирани към Борисов. Това не дава отговор на неговите ползи и упоритости “, посочи специалистът.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР