За изтеклите почивни дни екипите на дирекцията са реагирали на

...
За изтеклите почивни дни екипите на дирекцията са реагирали на
Коментари Харесай

Загори тенджера вдигна на крак огнеборците в Русе

За изтеклите почивни дни екипите на дирекцията са реагирали на 7 сигнала за пожари

В събота огнеборците са гасили три запалвания в сухи треви и шубраци, завършени без нанесени директни материални загуби. Произшествията са зародили в русенския квартал " Чародейка ", до бл. " Булаир " в Русе и в с. Голямо Враново.

Реагирали са и на един сигнал за пушек, излизащ от апартамент на адрес на ул. " Мидия Енос " в Русе, като там се е оказало, че стопанина е не запомнил ядене на печка.

В неделя, за времето от 15:12 до 18:35 ч., екип на РСПБЗН – Две могили и един от ССОД – Русе са изпратени на сигнал за горяща стопанска сграда на адрес в село Табачка. В постройката се съхранявали дърва за огрев и други движимости. Пострадали при случая няма. Собственикът е изразил подозрение, че може да е не запомнил да изключи скара след използването й.

Снощи, сред 22:08 и 22:25 ч., екип от РСПБЗН – Сливо поле е потушил пожар в железен резервоар в гр. Сливо поле, а в 01:08 ч. и в 02:51 часа екипи на пожарната са посетили два адреса в кв. Средна кула, поради сигнали за горящи сухи треви и шубраци. Произшествията са премахнати без вреди.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР