За изминалите три денонощия екипите на пожарната са реагирали на

...
За изминалите три денонощия екипите на пожарната са реагирали на
Коментари Харесай

Горя машина за раздробяване в Горно Абланово

За миналите три денонощия екипите на пожарната са реагирали на 9 сигнала. По-характерни катастрофи:

В петък, сред 11:51 и 14:10 часа, чиновници от РСПБЗН - Две могили са посетили два адреса в село Горно Абланово по сигнали за зародили пожари. В единия случай сигналът е бил за разпален покрив на къща. На място е изяснено, че е горял комин с развалена структура и огънят е минал към дървената структура на покрива, при което е нанесъл вреди на повърхност от към два квадрата. В другия случай произшествието е зародило в икономически двор, където се е запалила бала със плява в машина за накъсване, поради късо съединяване, само че служащи са съумели да я изкарат на открито и са почнали да я гасят. И при двата случая не са потърпевши хора.

В нощта против събота, две минути преди среднощ, е получен сигнал за пожар в коли на улица " Студентска " в Русе, пред блок „ Тулча “. На местопроизшествието са изпратени чиновници от Втора РСПБЗН, които са изгасили пожара. Огънят бил обхванал предната част на лек автомобил с марка „ Тойота “ и е засегнал паркиран наоколо различен автомобил с марка „ Волво “. Щетите са в развой на определяне, както и аргументите за пораждане на пожара. Образувано е досъдебно произвеждане.

Техническа помощ са оказали два пъти екипи на пожарната - за обезопасяване на разлив от дизелово гориво на пътно платно на адрес в село Червена вода - сред 16:48 и 17:33 часа на 11 ноември и за унищожаване на паднало дърво на пътното платно в село Николово - от 03:20 до 04:00 часа на 12 ноември.

Вчера от 14:02 до 19:40 ч. екип от РСПБЗН - Бяла е съдействал за обезопасяването на колите и местопроизшествието, след зародилия пътен случай в региона на село Копривец.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР