За изминалата година Ед Шийрън е спечелил по-малко от Starbucks

...
За изминалата година Ед Шийрън е спечелил по-малко от Starbucks
Коментари Харесай

Ед Шийрън плаща повече данъци от Starbucks и Amazon

За миналата година Ед Шийрън е спечелил по-малко от Starbucks и Amazon, осъществени в печалбa, само че се оказва, че е платил повече налози и от двете фирмите.

Данните, оповестени този уикенд, демонстрират, че поп звездата е платил жестоко 5.29 млн. английски лири налози спрямо 4.5 млн. паунда, които са внесли Amazon и 3.3 млн. английски лири налози, получени от световната верига за кафе Starbucks във Англия.

За информация Ед Шийрън осъществя облага от 27 млн. пауна, до момента в който Starbucks направи 162 млн. английски лири, а Amazon донесе близо 2 милиарда паунда доходи, разкрива Inews.

Както Starbucks, по този начин и Amazon станаха обект на нападки, откакто се обясни какъв брой заплащат за налози и двете компании, макар големите си облаги. И не са единствено те.

Във Англия Фейсбук заплаща единствено 15.8 милиона английски лири налог, макар че има облага от 1.3 милиарда паунда в Обединеното кралство.

Точните числа

Според Sun, данните на компанията на Ед Шийрън Ed Sheeran Ltd, която пусна информация за сметките си, сочат, че бизнесът има оборот от 36.293 611 английски лири и брутна облага от 27.376 900 паунда.

Звездата на " Shape of You " обаче е платил тъкмо 5.293 424 паунда за налог и има над 16 милиона паунда в банката.

Ед Шийрън обаче не се интересува доста от парите и в изявление за ОК! през предходната година той сподели, че те не могат да го стимулират.

" Много от парите ми отиват в благотворителни организации или в детски лечебни заведения покрай мястото, където пребивавам. Имам задоволително, с цел да се усещам удобно, а останалите употребявам, с цел да оказвам помощ на хората ", разкрива изпълнителят.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР