За истинска звезда се е взел зевзекът, който се подигра

...
За истинска звезда се е взел зевзекът, който се подигра
Коментари Харесай

„и Почвам Да Бегам Бате“ Стана Песен

За същинска звезда се е взел зевзекът, който се подигра със столичната полиция в смешно видео. Огнян Димитров, прочул се като „Почвам да бегам, бате“ към този момент е рапър – следващият, които счита да пробие с нецензурни и искрено глупави текстове, в които зложелател номер 1 се оказват органите на реда.

За цвят към Огата се е прикачила и цицореста кака с упоритости да я провъзгласят за Lil Kim. Момичето се чекне в нищожно облекло и е избрала псевдонима Коколеа. Хвали се без терзания и че крие фасче с марихуана в кутийка от упсарин, наричайки ченгетата „жълти жилетки“, а на заден декор им припява и „бягай, мършо“.

Видеото „Почвам да бегам“ е към този момент шлагер измежду младежите в обществените мрежи, които възхваляват развратните текстове и чупки на кака Коко и Огата, написа „България днес“.

Само за няколко часа видеото им събра хиляди гледания, като двамата новоизлюпени „рапъри“ считат, че са блъснали кьоравото и още веднъж ще се трансфорат в сензация. Припомняме, че телефонното видео, снимано от Огата, стана меме на 2018 година в обществените мрежи. За 3 дни събра 2 милиона гледания, като даже ченгетата му се радват искрено на циркаджийските номера. Даже един от тях, който Огата назовава собствен другар, му споделил да го качи, с цел да популяризира българската полиция. На видеото се вижда по какъв начин Огата наскърбява служителите на реда, които потеглят да го гонят. В последна сметка прекарва 12 часа в Четвърто районно, където му е формиран акт за счупената персонална карта.

Хилавият рапър още веднъж се заиграва с ченгетата и очевидно няма боязън от униформените, откакто постоянно се оказва закопчаван за опиати и оръжия.

От Министерство на вътрешните работи разясниха само, че Димитров има регистрации за кражба и опиати. Афинитетът му към марихуаната и оръжията ясно проличава в профила на младежа. Има голям брой фотоси на свитъци с марихуана още от 2013 година На някои фотоси се вижда, че отглеждал растението в саксии в дома си.

Малко откакто стана „звезда“, зевзекът изтри скандалните фотоси. Явно не е толкоз ербап, на колкото се прави в новия си клип, където се клати във взети чартърен коли.

Амбициите на Огата да стане новия Мишо Шамара надалеч не стопират до тук. Той твърди, че е подписал със спортната марка „Найк“, поради паметната си фраза „И започвам да бегам, бате“. Ако това се окаже правилно, той може да прибере хилядарки на гърба на направената за смях полиция.

От крайния квартал, където Огата е локална звезда, описват, че песента ще му излезе солено. Ченгетата се канят рано или късно да спипат рапърите и да им дадат добър урок. Така че да внимават с упсарина, тъй като Министерство на вътрешните работи бди и в обществените мрежи.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР