За интернет шашма с името на Софи Маринова алармира самата

...
За интернет шашма с името на Софи Маринова алармира самата
Коментари Харесай

Замесиха Софка в онлайн измама - slava.bg

За интернет шашма с името на Софи Маринова сигнализира самата тя.

Изпълнителката уточни няколко подправени страници, от които със фотоси и известия от нейно име се провеждат разнообразни игри. "Скъпи почитатели и другари, това е машинация ", написа Софи с инстаграм профила си и приложи 3 факсимилета от разнообразни фейсбук страници. В едната е употребено фото на певицата с нейна фенка и друга фотография с пачка банкноти.

Неизвестният създател желае хората да споделят обявата, като дава обещание, че 10 минути по-късно ще им бъдат изпратени пари. Подобна е и друга шашма, в която се предлага премия за такива, които в никакъв случай преди не са печелили. В един от подправените профили се дават обещание даже къща и кола на наивниците, а от претендентите се желае да вкарат месец на раждане. Възможно е по-късно да би трябвало да посочат и други сведения за себе си.

Преди две години Софи отново се оплака от корист с името й. Тя заяви, че лъжец, който се показва за нея, търси пари и телефони в обществените мрежи. Тогава тя не разполагала с персонални профили във Facebook и Инстаграм. Човекът даже се бил свързал с сътрудниците на Софка - Галена, Джордан и рапъра 100 Кила. Именно те й звъннали да я предупредят какво се случва зад тила й.

В последните години доста звезди бяха забъркани в интернет измами. Само преди месец бе разкрито, че Лили Иванова взе участие във подправена реклама на таблетки за намаляване. Певицата е употребена за рекламно лице на сякаш билкови таблетки за плосък стомах. Самата Лили даже не знае за това.

Дни по-рано Рут Колева сигнализира за скица с нейни персонални документи. Измамници споделили фотография на шофьорската й брошура с текст: "Издаване на шофьорски книжки и дипломи. Документите се издават посредством КАТ и образователните заведения и са изцяло законни. ". Престъпната скица разкри самата Рут, написа България през днешния ден.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР