За интересно приключение разказва наша сънародничка, работила няколко години в

...
За интересно приключение разказва наша сънародничка, работила няколко години в
Коментари Харесай

Българка готвила на Роналдо в Сардиния

За забавно премеждие споделя наша сънародничка, работила няколко години в Италия.

Българка е била готвачка в един от заведенията за хранене на „ Реал “ (Мадрид) на стодион „ Сантяго Бернабеу “. Софиянката Наталия Михайлова прекарала 4 години там и имала близки срещи със звездите на тима по това време Кристиано Роналдо, Карим Бензама, Лука Модрич и други.

Тя описа пред Нова телевизия, че в действителност те били доста благи и положителни хора.

„ Трябва да се има поради, че приказваме за звезди от международна класа и като такива те си имат персонален готвач, който дава отговор за тяхната диета. Аз бях в ресторанта, а това ми даваше уникулната опция да имам директен достъп до тях, безусловно можех да ги пипна.

Аз бях изненадата от тяхното отношение към храната. Да, държат на качествената храна, само че като цяло не са претенциозни клиенти “, описа Наталия.

За звездата Кристияно Роналдо тя показа, че е „ доста сияен и положително надъхан човек. Има и много сериозна хранителна просвета. “ Наталия му приготвяла лаврак и сардини, които били в ноговия топ 10 на обичаните храни. „ Много обича риба, само че, несъмнено, не пържен шаран “, пошегува се тя.

Върнала се в България поради фамилията си и в този момент като се изключи че има собствен ресторант в столичния квартал „ Младост “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР