За хармоничен брак често има моменти, когато единият партньор отстъпва

...
За хармоничен брак често има моменти, когато единият партньор отстъпва
Коментари Харесай

Четирите зодии, които се налагат на половинката си

За съразмерен брак постоянно има моменти, когато единият сътрудник отстъпва и разрешава на половинката си да има своето. Това може да бъде нещо толкоз нищожно, като в кой ресторант да ядете. А също и може да е толкоз огромно, като в кое учебно заведение би трябвало да върви детето ви.

Но в случай че откриете, че отстъпвате по-често, в сравнение с не, евентуално имате преобладаващ сътрудник. Вероятно непрекъснато се стремите да му угодите, с цел да запазите мира.

Във връзката ви би трябвало да има сериозен салда. Както единият прави взаимни отстъпки и се преценява с желанията на другия, по този начин всичко би трябвало да бъде взаимно. Много от проблемите в една връзка се пораждат точно от това, че единият сътрудник се оказва по-склонен да прави взаимни отстъпки, в сравнение с другия. Уви, хората от някои зодии тормозят половинката си, само че елементарно се въздействат от външни лица.

Ето и кои са зодиакалните знаци, които най-вече се постановат на половинката си, Можете да прецените също дали вие или сътрудникът ви спадате в тази категория.

Лъв

Партньорът Лъв е цялостен с живот и в множеството случаи и с хрумвания. Техният възторг и чиста наслада карат половинките им да мълчат по значими въпроси, в случай че това значи толкоз доста за Лъв. В резултат на това родените под този знак постоянно вземат основните решения в брака си. Лъвът обаче не се на колегата си. Тези хора обръщат внимание повече на приятелите си за съвет и работят бързо и по безразсъдни способи, единствено с цел да впечатлят връстниците си. В един миг обаче сътрудникът им осъзнава, че мнението му не се зачита. И както несъмнено се досещате, това става повода за спор.

Водолей

Водолеят е интелектуален въздушен знак, тъй че сътрудникът им постоянно се обръща към него за добър съвет. Този звезден знак бърза да каже какво би трябвало да се направи при всевъзможни условия. Въпреки това, тези постоянно са повлияни от своите сътрудници или шефове на работа. Те подценяват въздействието на половинката си или на различен член на фамилията. Този табиет от време на време може да им помогне да вземат неприятни решения. Партньорът им няма да остане удовлетворен, когато види истината. Той ще осъзнае, че Водолеят е, в сравнение с личната си половинка.

Скорпион

Скорпионът не се доверява елементарно. Затова сътрудникът му би трябвало да премине през няколко тествания, преди да попадне във вътрешния му кръг. Въпреки това тези хора имат чудноват табиет да се доверяват на мнението на външни лица. Те ще попитат първо тях, преди да повярват на половинката си. Това може да е прочут, сътрудник или даже техният началник. Скорпионите тормозят колегата си да приема препоръките им, без да отвръщат на услугата. Това наранява половинките им и с съображение. Те стартират да се усещат като статисти във връзката. В един миг даже схващат с горест, че нямат думата при Ако те попаднат на половинка, която държи думата й да бъде чута, то връзката им може да не продължи дълго.

Телец

Силният и твърдоглав Телец може да бъде сложен за колегата си. Въпреки това, нищо не е толкоз комплицирано, едвам търпиш Телец, откакто вземе решение за метода на деяние. Като се има поради това, индивидът до тях постоянно би трябвало да се оправя с това. Телецът е податлив да бъде доверчив, когато става въпрос за другарства. Въпреки това той няма да се вслуша в предизвестията на половинката си. Тези хора биха раздали цялото си време и пари на другари, в случай че можеха. Освен това те са склонни да взимат решения за, без даже да се допитат до мнението на колегата си. И до момента в който някои неточности могат да бъдат простени, в тези случаи това въобще не е по този начин. Бъдете сигурни, че абсурдът просто е обезпечен.

 

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР