За грозна картина сигнализира пловдивчанка. Тя споделя и снимки, на

...
За грозна картина сигнализира пловдивчанка. Тя споделя и снимки, на
Коментари Харесай

Пловдивска полянка се превърна в грозно сметище СНИМКИ

За грозна картина алармира пловдивчанка. Тя споделя и фотоси, на които виждаме неподготвено бунище, което се е появило пред блоково пространство в " Кършияка ".

Препълнени кофи, изцапани пейки и всевъзможни пластмасови произведения, захвърлени по тревата и в храстите. Това е единствено дребна част от мръсотията, която може да забележим във втория по величина български град.

Жената счита, че това е резултат от обстоятелството, че никой не чисти региона. Коментиращи обаче показват и различен основен фактор - недобросъвестните жители, които са изхвърлели бутилките от своите бири, изпитите кенчета и кутиите от изпушените цигари.

Вижте цялата обява на Евгения Арменикова:

" Вижте каква бедност е пред блоковото пространство на ул. " Пазарище 1 " и " Пазарище 3 ",квартал " Кършияка ". Това е резултатът от това, че не идва никой да почиства. Жива болест! Боклуци - пейки, заляти с оборска тор. Гледката е отвратителна! "

Публикацията буди десетки реакции, които осъждат видяното. Гражданите обаче не пропущат персоналната виновност и отговорност. Вижте мненията им:

" Това е резултат от хора, които си захвърлят боклуците. Не са ги възпитали добре. Могат просто да си ги вземат и да ги изхвърлят в къщи или в резервоар, където открият. И в планината няма чистачи, а си носим отпадъците, а не ги захвърляме, където ни падне ", разяснява Йорданка П.

" Нека да ви обясня нещо благи хора. Tова да си жител значи, че имаш и отговорности, а освен привилегии... Но не става, като не си мърдаме пръста за нищо ", написа Жоро Ш.

" Това са нашите отпадъци и ние можем да си ги почистим.... на 1000 такива като нас се пада 1 от тези със зелените жилетки, а една от тях работи като половинка ", разяснява Златка Г.

" Можете да почистите вие. Залетите пейки евентуално са от различен неефикасно засегнат живущ, който е решил да опитва да спре събиранията на мястото ", написа Мария Д.

За страдание сходни грозни гледки са постоянно срещани в страната. Както в градове и села, по този начин и по местата, към които бягаме, с цел да се насладим на природата.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР