За голяма част от нас, да открием сродната си душа

...
За голяма част от нас, да открием сродната си душа
Коментари Харесай

Намерили сте сродната си душа, ако…

За огромна част от нас, да открием сродната си душа е приоритет номер 1. Имаме огромни шансове това да се случи, тъй като тя не е една. Ако вярвате в прераждания, ще усетите, че през живота ви минават доста хора, които като че ли познавате.

Според някои учения, откакто си отидем от този свят, душата ни се разпилява на голям брой късчета, а по-късно се въплъщава в други хора за нов живот. Срещайки такива персони, безусловно ще усетите. Как да разберем това?

1. Лесно се откривате

Може би са ви срещнали общи другари или сте тичали дружно в парка? Може би погледите ви са се срещнали инцидентно в бара? Каквото и да е е случило, най-сетне сте се поздравили и тъкмо там някъде, сте усетили това необичайно възприятие. Дълбок и непрекъснат интерес, подправен с неспокойствие – не можете да спрете да разговаряте, а компанията на този човек ви е повече от приятна. Насладете се на този развой – не всеки има шанса да го изпита.

2. Нивото ви на връзка е друго

Всички връзки се обуславят на качествена връзка. Никога не сте били по достоверни и открити. Онова, което не сте споделили и на най-близките си другари, изричате без никакво терзание. Ако желаете да запазите тези връзки, заявявайте ясно какво и по какъв начин желаете. Бъдете уверени, че ще бъдете разбрани.

3. Създавате си личен свят

Връзките на такива хора са толкоз мощни, тъй като могат да си „ построят “ дребен личен свят, в който ще се усещат прелестно. Сродните души откриват доста общи ползи и стремежи, а даже да не са такива – пробват, това което другият харесва. Няма по какъв начин да бъде друго, тъй като най-голямото им предпочитание е да се опознаят взаимно.

4. Всичко се случва интензивно

В сходни връзки нещата се случват толкоз бързо, че се чудите по какъв начин е допустимо. Каквото и да вършиме то е занимателно, ново и е подбудено от идентичните ви визии за света. Всичко, което вършиме, крие зад себе си доста пристрастеност и ентусиазъм, които се зареждат и от двете страни.

5. Минало запознанство

Имате чувството, че се познавате от цяла безкрайност. Ако изхождаме от вярването за душата, която се разпилява на хиляди късчета, несъмнено има логичност да изпитвате сходни усеща.

6. Всичко се получава

На това събитие мъчно може да бъде обещано пояснение, само че вие и той сте безусловно наясно какво си мислите в избрана обстановка. Сякаш нещо щраква в главата ви и вие към този момент знаете.

7. Влюбени сте в минусите

Колкото и тривиално да звучи, когато се случи ще повярвате, че това в действителност е допустимо. Да обичаш тъмните страни на някого е нещо доста особено и нереално, в случай че не си го изпитвал. Най-интригуващото е, че това е много прелестно възприятие, тъй като по този начин се живее доста по-лесно.

8. Не можете да се видите без тях

Да, до този миг сте живели без тази своя половинка. Но всичко е било незавършено и незадоволително. Сега нямате никаква визия за бъдещето си без този човек. Същото важи и за другата страна. И всичко това няма потребност от коментар или разискване. И двамата го знаете!

9. Вие против целия свят

Колкото и да са вълшебни тези връзки, те като че ли са неуместни на всички към вас. Но нямате и капка терзание, тъй като знаете кой стои до вас. Не изпитвате никакъв боязън, тъй като знаете, че можете да се справите с всичко дружно.

10. Чувате мислите си

Колкото и постоянно да мислите за него, той като че ли знае. Вече ви набира или изпраща известие. Много мощно се усещате един различен, а това възприятие е незаменимо.

11. Можете да споделите всеки урок

Да се учите и да израствате е вашата съществена задача на тази планета. Щом сте намерили своята сродна душа, бъдете сигурни, че нищо не може да ви уплаши. Разговорите ви ще са ентусиазъм и за двамата. А когато стане най-трудно, ще има една ръка, която е там и чака да ви издърпа.

12. Край на страховете

Всеки от нас има своите вътрешни несъгласия и страхове, които доста постоянно са най-голямата ни пречка. Някъде надълбоко в себе си знаем какво и по какъв начин желаеме да създадем, само че сме блокирали от личните си бариери. Е, в случай че сте разкрили сродната си душа, можете да се сбогувате и със страховете си. Защото сега, в който някой ги обикне и разбере, те ще изчезнат!

Инфо: https://dama.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР