За феновете на спорта, които искат да подобрят телевизора си

...
За феновете на спорта, които искат да подобрят телевизора си
Коментари Харесай

Три най-добри телевизора за гледане на големия мач на НФЛ

За почитателите на спорта, които желаят да подобрят тв приемника си с око на Супербоул, има няколко значими неща, на които да извърнат внимание. Изберете задоволително огромен размер на екрана, с цел да осигурите завладяващо преживяване при гледане, само че не прекомерно огромен, с цел да се побере в вярната стая. Препоръчваме минимум 65-инчов екран за множеството междинни всекидневни, спални или дневни, макар че по-големият сигурно е по-добър.

Следва екранът. OLED технологията предлага най-хубавите елементи, с ярки и точни цветове, само че тези тв приемници нормално костват малко повече. Mini-LED технологията също е доста впечатляваща.

Трето: Резолюция. Телевизорът с 4K разграничителна дарба е безусловно наложителен, само че в случай че желаете да се похарчите, помислете за тв приемник с 8K разграничителна дарба, който употребява AI за увеличение на мащаба на 4K наличие до съвсем 8K качество, тъй че да можете да гледате каквото и да гледате с реалистични елементи. Гледането на Super Bowl на 8K тв приемник ще...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР