За евентуални проблеми при ползването на електронни карти през 2020

...
За евентуални проблеми при ползването на електронни карти през 2020
Коментари Харесай

Очакват се затруднения с използването на електронни карти в градския транспорт на Бургас

За възможни проблеми при използването на електронни карти през 2020 година предизвестяват от “Бургасбус ” ЕООД. Те са свързани с измененията, направени през месец януари от доставчика на програмата. Градският транспортьор предизвестява всички пасажери, които употребяват електронни артикули в пластик карти да имат поради, че е допустимо да зародят усложнения при тяхното валидиране.
се свърза за разяснение по тематиката с шефа на „ Бургасбус “ Петко Драгнев: “Ако се качите в рейса и разберете, че картата ви е невалидна би трябвало да отидете до една от нашите каси, с цел да може да ви трансформират периода за годност. Променен е срокът на картите от началото на декември месец, само че единствено на тези, които са си зареждали съответния пакет след първи декември съответния пакет. Ако не сте го заредили, системата не може да ви припознае, че имате пътувания в картата си и би трябвало да отидете до Транспортна къща с цел да може това да се случи. Когато заредите същия пакет, който преди този момент сте употребили, автоматизирано ви се удължава до 2026 година. Не губите тези пътувания, нищо не губите. Така че, разновидностите са два. Единият е, в случай че сте заредили пакет да вземем за пример за 30 пътувания, отново би трябвало да заредите толкоз и ще ви се възобновят и старите пътувания. Ако не желаете да плащате още един пакет, би трябвало да отидете до Транспортна къща и сътрудника там механически ще ви удължи периода на прилагане, без да плащате “.
От “Бургасбус ” поучават жителите в сходни случаи да се обръщат към офисите на сдружението в Транспортна къща, на телефони 0882455155 и 056/831422 или на другите контакти за противоположна връзка, които са оповестени в уеб страницата на сдружението.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР