За два нови случая на пациенти с коронавирус в Смолян

...
За два нови случая на пациенти с коронавирус в Смолян
Коментари Харесай

Нови два случая на коронавирус в Смолян

За два нови случая на пациенти с ковид в Смолян заяви ръководителят на националния щаб за битка с ковид военачалник Мутафчийски.
Единият от тях е съквартирант на върналия се от Англия преди шест дни смолянчанин. Пробата на другия му съквартирант е негативна. Тримата са под карантина в Смолян, само че не са със признаци и не са в лечебно заведение.
Вторият с позитивна за ковид проба е настанен за лекуване в инфекциозното поделение на регионалната болница в Смолян. Момчето е на към 30 години и е от Гьоврен.
Не се знае да е бил в допир със инфектирания 50-годишен мъж, прибрал се на 13-ти март от Англия и карантиниран в квартирата му.
Младият мъж от девинското село самичък е потърсил лекарска помощ, тъй като се е почувствал зле, само че през последната седмица е бил доста контактен.  Днес в родното му село дезинфекцират улиците.
Работил е на Пампорово, откъдето се е прибрал в родното си село. Преди два дни обаче вдигнал висока температура. Ходил е в болничното заведение в Девин на обзор, а по-късно отпътувал в смолянската болница, където е бил признат в инфекциозното поделение.  
Още по тематиката четете и в нашия блог
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР