За добро или за лошо, по-голямата част от активния си

...
За добро или за лошо, по-голямата част от активния си
Коментари Харесай

Cre8 Coworking Hub –там, където работата е удоволствие

За положително или за неприятно, по-голямата част от дейния си живот прекарваме на работното място. И колкото и съумели хора да ни споделят, че в случай че обичаме това, което вършим, няма да имаме никакъв проблем с понеделниците, май към момента ни е мъчно да им повярваме. Особено в първия работен ден от седмицата.

Но колкото и да са прави те, затварянето в офис по осем часа дневно не е за всеки. Има доста хора, които желаят да не се усещат задушени от атмосферата на работно място, а да разнообразят средата.

За наслада на всички, в XXI век опциите за това са доста, а споделените работни пространства, където теорията да се трансформира в добра процедура - от ден на ден. От няколко месеца София си има ново сходно място - Cre8 Coworking Hub.
 Снимка 417376

До Бали и обратно

Често положителните хрумвания идват след съществени промени в живота ни. Така се случва и с Боряна Нешева. През последните осем години тя е част от корпоративния свят. Живее и работи известно време и в чужбина, само че в един миг взема решение, че този метод на живот и на работа не са за нея. И си дава креативен отпуск, с цел да пътува - доста.
 Боряна Нешева

Боряна Нешева

" Това в действителност е наклонност в целия свят - от ден на ден хора стартират да премислят посоката, в която вървят. Те търсят себе си, напущат корпоративния свят, стартират личен бизнес, пътуват по света и се радват повече на живота. "

Доста време Боряна прекарва в споделено работно пространство на остров Бали, Индонезия, където на процедура схваща и се убеждава какви са изгодите от него. Там идва и вдъхновението ѝ да направи свое лично. Така се ражда и Cre8 Coworking Hub.
 Снимка 417379

" Исках да основа място, на което новият вид работещ човек - този, който желае да развива капацитета си, да се любува на това, което прави, и да има свободата да работи гъвкаво. "

Верен асистент и съмишленик намира в лицето на Деница, нейна дългогодишна другарка. Двете основават място, в което всеки да се усеща уютно.

Сърцето на града

На пук на обстоятелството, че от време на време паркирането може да се окаже най-голямото предизвикателство на деня, Cre8 Coworking Hub избира за собствен дом постройка в центъра на София. Всъщност, Боряна не е напълно сигурна кой кого избира - те мястото, или то тях. Важното е, че в този момент е щастлива от решението си. Освен отзивчив, регионът към ул. " Пиротска " е и живописен - факт, и непрестанно се развива - също факт.
 Снимка 417374

" Сградата е строена през 20-те години на предишния век, по тази причина взехме решение да запазим част от детайлите в интериора - тухлите, които се виждат на някои от стените, са напълно достоверни. " Всичко това е, с цел да го има оня гореизложен уют.

Боряна дефинира Cre8 Coworking Hub като място с душа, което може и да не е с съвършено изгладени ръбове, лъскава фасада и напълно прави стени, само че подготвя всички, които са в него.
 Снимка 417377

Борянината ръкавичка

Cre8 Coworking Hub разполага с два независими офиса, в който към този момент са се настанили две организации. Основната част на пространството обаче е предопределена за споделени работни места и за провеждането на разнообразни по темперамент събития.
 Снимка 417372

Чарът на главната част се крие в това, че всеки ден то може да наподобява по друг метод. Това, което няма да се промени обаче, е многото шир и светлината от огромните прозорци в стаята, тюркоазените порти и достоверен дървен под.
 Снимка 417373

Cre8 Coworking Hub си има и бар, който тук назовават " сгушения ". Освен да си направиш кафе, в лимитираното му пространство човек може да се скрие от останалите - или да поработиш, без никой да те гледа, или да си направиш скайп диалог, или пък просто да си хапнеш обяда.

Cre8 Coworking Hub е на ул. " Пиротска " 33 (вход откъм бул. " Хр. Ботев " )
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР