За денонощие коронавирусът в Япония беше открит при повече от

...
За денонощие коронавирусът в Япония беше открит при повече от
Коментари Харесай

Япония регистрира ръст на инфекциите с коронавирус

За денонощие коронавирусът в Япония беше открит при повече от 20 000 души. В Токио, където е в действие спешният режим, за няколко дни преди началото на летните Параолимпийски игри има пик на инфекции.

Дневният растеж на инфекциите със SARS-CoV-2 в Япония е най-високият от началото на пандемията. През последните 24 часа в страната са открити над 20 000 случая, оповестиха локалните медии в петък.
 Байдън към двама губернатори в борбата против COVID-19: Ако няма да помагате, махнете се Байдън към двама губернатори в борбата против COVID-19: Ако няма да помагате, махнете се
Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън прикани републиканските водачи на щатите Флорида и Тексас - където се записват почти 1/3 от вс...

В същото време в Токио е имало засечени 5773 инфекции, което е най-високият брой откогато вирусът навлезе в Япония.

В града има ексклузивен режим до 1 септември. Според известия на японските медии, летните Параолимпийски игри в Токио заради утежняването на епидемиологичната конюнктура. Окончателното решение обаче се чака след срещата на представители на държавното управление на страната и Международния параолимпийски комитет на 16 август.

Параолимпийските игри ще се проведат от 24 август до 5 септември.

На Летните олимпийски игри в Токио, които завършиха преди няколко дни, съвсем всички надпревари се организираха без фенове.
 2 дни спомагателен отпуск за имунизираните в Чехия 2 дни спомагателен отпуск за имунизираните в Чехия
Правителството на Чехия взе решение да се дават по два спомагателни дни отпуск на тези, които са се ваксинирали против Covid-19. Целта...

Вирусът SARS-CoV-2, който предизвиква заболяването COVID-19, е разпознат при повече от 205 милиона души на планетата от началото на пандемията, над 4,3 милиона пациенти с тази зараза са умряли, а към 185 милиона са се възвърне. Повечето от доказаните инфекции (над 36 милиона) и смъртни случаи (над 618 хиляди) са в Съединени американски щати. В Япония, с население от 125 милиона, вирусът е открит при 1,08 милиона души, над 15,3 хиляди COVID-19 са умряли, над 930 хиляди са се възстановили и са били изписани.

Още от АЗИЯ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР