За Делян Пеевски няма никакви доказателства той да се познавал

...
За Делян Пеевски няма никакви доказателства той да се познавал
Коментари Харесай

Градският прокурор на София: Пеевски не е познавал Нотариуса, няма да бъде разпитван

За Делян Пеевски няма никакви доказателства той да се познавал с убития Мартин Божанов, както и да е бил непосредствен с него. Поради тази причина няма съображение той да бъде разпитван. Това съобщи градският прокурор на София Илиана Кирилова. 



" Никога не съм говорила с Мартин Божанов. В нашия Наказателен кодекс няма ОПГ за имотни измами. Присъдите за имотни измами са леки. Това е задачата да търсим пране на пари и нещо такова. Никой не споделя, че ще се съсредотичм единствено по делото за имотни измами. Естествено, че ще търсим и проверяваме възможните магистрати, посещавали този частен клуб. Ще търсим и ще ревизираме имал ли е подкрепи Мартин Божанов от съдии и магистрати. Работим по този клуб, само че визитата на клуб не е закононарушение. Трябва да имаме сигурни доказателства за взимане на подкупи и търговия с въздействие ", приключи Илиана Кирилова. 

СГП е единствената прокуратура, осмелила се да образува дело против посочения за търговец на въздействие в правосъдната система. 



Мартин Божанов-Нотариуса

" На някои ехидни забележки във връзка с градска прокуратура, която дръзвам да настоявам, че единствена посмя в този миг да образува досъдебно произвеждане. Да, предстоеше покачване на обвиняване във връзка с закани ", съобщи Кирилова.

Сигнали за вършени от него закононарушения има от 20 години. Реакцията на институциите е съвсем никаква, а едвам след гибелта му от прокуратурата оповестиха, че са били подготвени с обвиняване. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР