За дебатът в ЕП за България: Много пара в свирката,

...
За дебатът в ЕП за България: Много пара в свирката,
Коментари Харесай

Дебатът на ЕП за България:Много пара в свирката

За дебатът в Екологичен потенциал за България: " Много пара в свирката ", разяснява малко Христов пред BTV.
Проследих го. Европейска комисия няма никакви, безусловно никакви действителни, с изключение на прекъсване и стартиране на пари, за въздействие върху режимите в Европа. Това е една от извънредно неприятните страни на българския темперамент – да чакаме някой да ни реши казуса извън. " Ние допуснахме извънредно срамно този режим да ни ръководи толкоз време. Има необятни властнически настройки, даже тези, които са против Борисов са част от тях, тъй като не са в хранителната верига, изясни социологът.
 Политолог: Натискът от Брюксел върху България ще се ускори Политолог: Натискът от Брюксел върху България ще се ускори
" Във всички случаи политическият напън към България ще се усилва. Досега всичко беше доста дипломатично – някак се споделяше, ч...
Очарователна е тази българска линия да се гласоподава за следващия избавител, без да се знае какво има вътре като наличие ", по този начин той разяснява последните социологически изследвания, които дават преднина на Слави Труфонов.
" Ние сме като едно огромно семейство,всяка ръка държи по един камък ", сподели още той във връзка политиката и политическите играчи в България.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР