За да спечелите сърцето на мъж Телец и да станете

...
За да спечелите сърцето на мъж Телец и да станете
Коментари Харесай

Как да завладеете сърцето на мъж Телец: Ето на какви изисквания трябва да отговаря дамата на сърцето му

За да спечелите сърцето на мъж Телец и да станете част от живота му, би трябвало да отговаряте на всички условия, които той си е сложил. Този мъж е доста прелъстителен, само че е и много инатлив. Единствено той ще реши дали да влезе във връзка или не.

Как да завладеете мъжа Телец

За да спечелите благоволението на мъжа Телец, би трябвало да знаете характерностите на характера му. Ето някои от главните му качества:

спокоен
балансиран
твърд
умерено разговорлив
амбициозен
практичен
не бърза
верен другар и ухажор

Телецът обича с очите си

За да го укротите, би трябвало да сте красива и поддържана. Важните качества на знака са откровеност и неприкритост. С тези хора би трябвало да бъдете или себе си, или да откажете да поддържате връзка с тях. Ако той ви заподозре във престореност, е невероятно да си възвърнете доверието. Затова е належащо да се държите намерено и почтено с Телеца.
Мъжът Телец мъчно може да бъде запленен от глупави трикове или кокетство. Такива мъже избират не просто елегантни и добре поддържани дами, те ценят също и техният богат вътрешен свят и просветеност.
Тъй като Телецът обича с очите си, той може да хареса съвсем всяко красиво момиче, само че с цел да го задържите, ще би трябвало да положите старания.

Ако приказваме за началото на една връзка, най-добре поработете върху външния си тип. Мъжът Телец цени хубостта, само че тя би трябвало да бъде сдържана и естествена. Без крещящи цветове в грима, изкуствени нокти или коса. Такива неща ще провокират по-скоро омерзение, в сравнение с интерес от негова страна.
Той просто не може да търпи ексцентрична и истерична жена до себе си. Когато поддържа връзка с нежния пол, мъжът Телец оценя способността на дамата да се управлява и да остане спокойна в сериозни обстановки.

Прекаленото изложение на страсти не му подхожда.

Друг значим миг от съблазняването на мъжът Телец е, че той е много закостенял. Това се отнася преди всичко за връзките. Ако някоя дама го е харесала, тогава тя ще би трябвало да поеме самодейността, само че ненатрапчиво и деликатно. Случайна среща, лесна молба, телефонно позвъняване – това са методите, които можете да употребявате, с цел да спечелите този красавец.

В кои качества на Телеца ще се влюбите незабавно

Характерните черти на момчетата, родени под този знак, са преданост и лоялност към колегата. Ако Телецът се е влюбил, то това е за цялостен живот. Въпреки това не е елементарно да завладеете сърцето му, защото той в никакъв случай не бърза и претегля всички плюсове и минуси. Любовта за него е решение, а не страст. В същото време влюбеният Телец е толкоз гальовен и деликатен, че възприятията му не подлежат на подозрение.

За да се влюбите в мъж Телец, е значимо:

Да се издокарате във връзка с всичко – облекло, прическа, фигура, жанр и така нататък
Да сте умерено скромни.
Да демонстрирате и характер, макар привидната въздържаност.

Телецът е огромен ухажор

Тези мъже са буйни и неуморни любовници и чакат същото от половинката си.
Лоялността е най-важното качество, което е належащо във връзката с подобен мъж, защото той е патологично ревностен. За да спечелите любовта му, би трябвало да му показвате внимание и да избягвате и най-малката причина за ревнивост.

Тези хора доста ценят домашния уют и търсят жена със сходни ползи. Такъв мъж най-вероятно ще се влюби в пазителя на огнището, а не в някоя купонджийка.
За да го заинтересувате, би трябвало да можете и да готвите вкусно, тъй като той обича жените-кулинари.

Кога ще ви предложи

Тъй като представителите на детайлите на Земята постоянно имат проблеми с доверието, предлагането за брак ще би трябвало да чака дълго време. За да се форсира този развой, е належащо да спечелите доверието на мъжа, тъй като той ще се ожени единствено за тази, на която има вяра. Такива хора доста рядко вземат недомислени решения.

Пазете тайните му

Ако Телецът е поверил на обичаната си някаква загадка, не трябва да я издавате. Това може да се схване като изменничество, в следствие доверието ще е изгубено вечно.
И най-после, с цел да завладеете сърцето на мъж Телец, би трябвало да сте допустимо най-деликатни, тъй като той е доста горделив, упорит и не може да понася рецензии, даже в случай че схваща, че това е целесъобразно. Не бива и да допускате подигравка или жлъч по негов адрес или да осмивате минусите му.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР