За да седне в кметското кресло, посредствената парламентаристка Галя Захариева

...
За да седне в кметското кресло, посредствената парламентаристка Галя Захариева
Коментари Харесай

Циганската махала осигури кметския стол на Галя Захариева в Нова Загора

За да седне в кметското кресло, посредствената парламентаристка Галя Захариева би трябвало да е доста признателна на притежателите на компании, които от години са абонирани за публичните поръчки в общината. А някои от тях са известни и в страната с тарикатските си схеми. Сега на последните избори, те са още веднъж зад нея, допълват чудесно за- познати. Както е известно, по избори цели трудови колективи са интензивно съветвани от работодателите си за кого да гласоподават. А приятелите на Захариева са бизнесмени с обсег.

 

За приноса на Щерьо Щерев да вземем за пример се носят митове. Той е общински консултант и до наскоро е притежател на охранителна компания „ Корадо инс 1 ”, която взема публичните поръчки за защита на всички вероятни обекти в региона, финансирани от кметството на Нова Загора. Това, че е очевиден спор на ползи, тъй като Щерев е и общински консултант, очевидно не прави усещане в града, нито пък на кметицата Захариева. Разбира се, официално Щерев е трансферирал компанията на сина си, само че е ясно кой командва парада.

 

Не по-малко вълнуващи са образците, свързани със застъпничеството на прословутия пътен началник Веселин Георгиев, съумял да излезе без драскотина от правосъдните разправии след корупционната спекулация „ Батко и Братко ”. Само да напомним, че той беше сключил 8 контракта за 120 млн. лв. с компаниите на брат си Бойко Георгиев, само че очевидно за правосъдната система у нас сходен цинизъм не е проблем.

 

След като се местят от София в именията си в село Крива круша, ситуирано в близост от магистрала „ Хемус ”, Батко и Братко стават главните реализатори на поправки в Нова Загора. При това по времето на Николай Грозев улиците в града първо се асфалтират, а след това се разкопават, с цел да се вършат нови ВиК уреди и следват поправки на ремонтите.

 

При Галя Захариева това продължава с цялостна мощ. 

Госпожата е лоялна и към други свои спонсори – прословутата компания „ Градус ” на братята Иван и Лука Ангелови. Едва влезнала в кметството, тя урежда статута на 605 дка земя, с цел да могат видните предприемачи да създадат слънчев парк. В момента е в цялостен ход построяването на тази централа за зелена сила.

 

Като кметица Галя Захариева продължава контракта и с Минко Минков, притежател на компания „ Сорико ”, за почистването на града и извозването на сметта. Той също е от мощните спонсори на госпожата при приключилите с триумф избори.

 

При такова „ морално въздействие ”, при такива спонсори и покровители по какъв начин госпожа Галя Захариева да не стане кметица единствено с един напор!

Източник: Уикенд, crimesbg.com

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР