За да се насладите на 14 февруари, можете да отидете

...
За да се насладите на 14 февруари, можете да отидете
Коментари Харесай

Денят на влюбените: Какво очаква всеки зодиакален знак на 14 февруари през 2023 г.

За да се насладите на 14 февруари, можете да отидете на класическа среща с обичания човек, да прекарате изпълнен със събития и занимания ден с другари, или да посветите празника на себе си, правейки нещата, които в действителност обичате.

Всеки от тези разновидности е добър и от вас зависи да решите кой да предпочетете. Звездите обаче могат да ви дадат потребен съвет какво да очаквате от „ Деня на влюбените “ през 2023 г,. Както и кой метод на празнуване е подобаващ за вас съгласно зодиакалния ви знак.

И по този начин, на 15 февруари Венера, планетата на любовта и взаимоотношенията, се свързва с Нептун, който дава отговор за духовността, очарованието, интуицията, фантазиите и идеалите. Това съединяване се случва в знака на Рибите, който е въплъщение на " мечтателността и безусловната обич ", споделят атролозите.
В резултат на това се получава доста мощна централизация на любовна сила, която ще се усети както на 15 февруари, по този начин и ден по-рано, на самия Свети Валентин.

Също по този начин е добре да знаете, че възприятията ни ще бъдат подложени на тестване заради съответствува на Слънцето със Сатурн. Този пренос ще ни подсети, че любовта изисква работа.

Сатурн има доста общо с ангажираността и сложните уроци и въпреки че хората желаят да мислят единствено за лекотата на любовта, построяването на мощни взаимоотношения изисква комплицирани диалози, които ни водят на идващото равнище.

Така през 2023 година Денят на влюбените ще се задържи в сантиментален ореол. Но в това време ще накара всеки от нас да се замисли какъв брой е подготвен да влага в връзките си и да открие тези моменти, върху които си коства да се работи. 

Относно прогнозите за всеки знак от зодиака: едни ги очзкват прелестно запознанство, а други предложение за брак. Разберете какво да очаквате за всеки зодиакален знак в най-романтичния ден от годината.
Овен
Дори да имате среща на 14 февруари, отделете време да останете сами, като се концентрирайте върху себе си, желанията и фантазиите си. Точно в този момент можете да решите от какво в действителност се нуждаете от една връзка. Отговорите към този момент са вътре във вас, просто би трябвало да се вслушате в себе си.
Телец
Платоничната обич е това, към което в действителност се стремите. Тя ви зарежда, дава ви сила и ентусиазъм. Затова няма да се изненадаме, в случай че на 14 февруари желаете да отидете на среща с човек, с който сте открили специфична духовна връзка. Звездите обаче горещо ви предлагат да не забравяте за приятелите си. Защото за тях също е значимо да чуят какъв брой доста ги обичате.
Близнаци
На този Свети Валентин стремежите ви са ориентирани някъде надалеч - към пътувания, непознати култури и нови ярки усещания. Но това несъмнено си заслужава. Отидете на галерия на задгранични художници, посетете креолски ресторант или се научете да казвате " обичам те " на няколко езика. Този 14 февруари несъмнено ще ви хареса.
Рак
Има нещо в живота ви, което ви тормози. Не е наложително да е човек. Може би това е неприятен табиет, остарели неща или отговорности, които ви тежат. Затова на 14 февруари ще е належащо да сложите „ точка “ и да се отървете от всичко излишно. Веднага щом извършите това, ще усетите по какъв начин се изпълвате със успокоение, равновесие и благополучие.
Лъв
В навечерието на 14 февруари животът ви ще бъде изпълнен с разнообразни събития, срещи и страсти. Ще сте в силата на „ Навсякъде желая да бъда в точния момент, желая да опитам всичко “. И въпреки всичко забавете темпото. Разпиляването не е най-умната тактика. Намерете време за този, за който в действителност ви е грижа. И прекарайте „ Денят на влюбените “ с този специфичен човек. Всичко останало ще би трябвало да изчака.
Дева
Колкото повече наближава „ Денят на влюбените “, толкоз повече ви обземат усеща. И, несъмнено, доста ви се желае да ги споделите с тези, които в действителност обичате. Звездите благосклонно се съгласяват с вашите проекти, само че ви поучават от време на време да сваляте розовите очила и трезво да преценявате действителността, с цел да не се откъснете изцяло от нея. Приемането и прошката са това, което ще ви помогне да укрепите връзките си със своята половинка.
Везни
Ще бъдете доста изкушени да избягате от възприятията си, да се потопите в работни планове или домашни отговорности. Но това не е нещото, от което се нуждаете сега. Ако към момента не сте подготвени да се изправите лице в лице с страстите си или с някой съответен човек, вземете си отмора или организирайте домашно празненство с другари. Така ще можете в действителност да се отпуснете, което по-късно ще ви помогне да погледнете на живота по нов метод и да вземете нужното решение.
Скорпион
Този Ден на влюбените е по-добре да прекарате вкъщи. Със себе си или с някой от хората, които обичате, няма значение. Важното е на този ден да почувствате вътрешен мир и естетика, които в последно време толкоз доста ви липсват. Между другото, до вечерта на 14 февруари може да ви споходи ентусиазъм. Тази креативна искра ще ви донесе доста победи в бъдеще, в случай че съумеете да я употребявате рационално.
Стрелец
От дълго време мислите за личните си усеща, за хората към вас и за бъдещето, което бихте желали да имате. Е, време е да вземете решения и да действате. 14 февруари е отлично време да започнете. Обадете се на някого, който харесвате, и му признайте възприятията си. Купете си самолетен билет. Запишете се на курсове за рисково шофиране. Направете най-малко част от това, за което сте мислили през предходните седмици, и ще почувствате, че можете да покорите всички върхове.
Козирог
Този Ден на влюбените би трябвало да прекарате в спокойна, позната среда. Никакви опити или недомислени дейности. Можете да си вземете гореща вана, да гледате обичания си ефирен сериал, да приготвите вкусно ядене по ваш избор, а също и да помислите какъв човек бихте желали да видите до себе си във връзка. Денят е съвършен за релаксация и духовна работа, която ще даде плодове. И то напълно скоро.
Водолей
Напоследък сте работили съществено върху себе си, тъй че не е по никакъв начин изненадващо, че самочувствието ви пораства. До 14 февруари ще достигнете до ясно осъзнаване на това кои сте и от какво в действителност се нуждаете от живота. Ако до себе си имате обичан човек, ще имате опция да укрепите връзката си и да и зададете нов вектор на развиване.
Риби
Планетарните съвпадения, които се образуват към 14 февруари, са доста удобни за вас. Вие сте в своя поток. Умът и възприятията ви са в естетика. Усещането за лекост и магията на момента не ви напуща. Отидете на сантиментална среща, на занимателно празненство или скочете с парашут. Накратко, направете всичко, което сърцето ви пожелае. От този Ден на влюбените несъмнено би трябвало да имате приятни мемоари.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР