За да се намали броят на катастрофите в Разлог, кметът

...
За да се намали броят на катастрофите в Разлог, кметът
Коментари Харесай

Започна почистване на речните корита и пътищата край Разлог

За да се понижи броят на злополуките в Разлог, кметът на града инж. Красимир Герчев, разпореди поетапно разчистване на затлачените с наноси и растителност крайпътни канавки.
Районът е извънредно прочут с честите си пътно-транспортни катастрофи и точно по тази причина от общината се стремят с почистването, техния брой да намалее. Другата самодейност от общината е да се почистят и речните корита.
В обществените групи от Югозапада постоянно могат да бъдат видени фотоси от поданици, забелязали разнообразни обекти край реките. Най-интересните измежду тях са: столове, маси, кашони, даже чадъри. Жителите на региона постоянно замърсяват речните корита, като изхвърлят в тях каквото видят.
Снимка: Община Разлог
С самодейността от общината в Разлог се стремят да покачат както чистотата в реките, по този начин и да овладеят птп-та в региона: " Поддръжката на пътната инфраструктура през експлоатационния ѝ интервал е не по-малко значим развой от самото ѝ създаване. На първо място е гаранция за доста добра транспортна връзка и е от изключителна значимост за комфорта на ползващите я ", разяснява инж. Красимир Герчев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР