За да предпази от вандалски прояви гробищата и обредните домове

...
За да предпази от вандалски прояви гробищата и обредните домове
Коментари Харесай

Община Плевен обсъжда поставянето на въоръжена охрана на три гробищни парка

За да защищити от вандалски прояви гробищата и обредните домове към тях, община Плевен разгласи социална поръчка за въоръжена защита на три гробищни парка. Тя е с планирана стойност 102 501 лева без Данък добавена стойност , а определеният реализатор ще получи заданието за период от една година.
Става въпрос за гробищните паркове „ Стадиона “, „ Горноплевенски гробища “ и „ Чаира “.
От участниците се изисква да обезпечат по един охранител на промяна при двусменен 24-часов режим. Всеки надзирател би трябвало да прави по шест вътрешни обхода на обектите по график.
Припомняме, че през месец октомври завърши ремонтът на обредните домове в тези три гробищни парка. Изпълнител на дейностите след извършена социална поръчка бе компания „ Росбулкар 77” ЕООД с контракт за 52 000 лева без Данък добавена стойност. Ремонтите включваха изработка на нови покриви, създаване на външно водопроводно отклоняване, вътрешна водопроводна апаратура и канализация, промяна на дограми, отводняване с нови улуци и водосточни тръби, боядисване и други
Малко по-рано компания „ Инжстрой” ЕООД пък извърши рехабилитация на част от алеите в гробищните паркове „ Чаира” и „ Стадиона “. Там беше насипан фрезован материал от ремонтите на улици в града, по-късно беше постлан и валиран.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР