За да получите първото си плащане по Universal Credit, ще

...
За да получите първото си плащане по Universal Credit, ще
Коментари Харесай

DWP обяснява първата стъпка, която трябва да предприемете преди първото си плащане по Universal Credit

За да получите първото си заплащане по Universal Credit, ще би трябвало да потвърдите самоличността си – само че по какъв начин да извършите това?

Universal Кредитът е обезщетение, изплащано от Министерството на труда и пенсиите (DWP) на хора с ниски приходи или без работа. Ползата има и спомагателни детайли, които подкрепят хората с увреждания, лицата, които се грижат за тях, и тези, които са прекомерно зле, с цел да работят, както и разноски за жилище и грижи за деца.

Можете да кандидатствате за Универсален заем онлайн посредством Gov.uk и ще би трябвало да предоставите информация и доказателства за персоналната си обстановка, като вашите приходи и спестявания, дали имате деца или дали притежавате или наемате дома си. След като подадете своя иск, съгласно благотворителната организация Turn2US, ще бъдете помолени в листата си със задания да потвърдите самоличността си.

Това оказва помощ да свържете верния човек с верния иск като както и понижава вероятността от измами с облаги. Има няколко метода, по които може...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР