За да отбележи края на 2019-а година, Зоуи реши да

...
За да отбележи края на 2019-а година, Зоуи реши да
Коментари Харесай

Зоуи Кравиц най-после показа снимки от сватбата си в Париж

За да означи края на 2019-а година, Зоуи реши да показа в Инстаграм профила си непоказван до момента албум от втората си женитба с артиста Карл Глусман, която се случи през юни в къщата на Лени Кравиц в Париж. В 15 черно-бели фрагмента на порасналото момиче на артиста от връзката му с Лиза Бонет са запечатани най-хубавите мигове от събитието. Може би не е изненада, че сватбената рокля е дело на Alexander Wang, с който са другари отдавна и няма по-подходящ дизайнер, който да улови толкоз добре стила на Зоуи.



Сред звездните посетители с наличието си се откроиха Алиша Кийс, Кара Делевин и Ашли Бенсън, Дензъл Уошингтън, родителите й, несъмнено, както и актрисите, с които Кравиц си партнира в сериала „ Големите дребни неистини “ – Никол Кидман, Рийз Уидърспун и Шайлийн Уудли. Близки до Зоуи споделят, че подготовката за тази женитба е лишила месеци, а актрисата е уточнявала всеки подробност, с цел да бъде сигурна, че всичко ще бъде съвършено. „ Никак не й беше елементарно, тъй като освен се случваше оттатък океана, само че и тъй като трябваше да остане в загадка “, допълват те. Но очевидно всяко изпитание си е заслужавало.



За годежа Зоуи призна за първи път през списание Rolling Stone през 2018-а, когато журналистът, който я интервюира, видя годежния пръстен на ръката й. „ Да, сгодена съм. Още не съм споделила на никого, т.е. не съм го споделила пред целия свят. Исках да остане персонално за мен “, сподели тогава тя. “Бях по спортен екип и даже бях леко пияна. Усетих, че сърцето му бие мощно и даже се тормозих за него. И съм щастлива, че не се случи по нормалния метод, а бяхме у дома и аз бях по спортен екип. “

Двамата с Глусман стартират да се срещат през септември 2016-а, като последователно стартират да споделят общи фотоси в Инстаграм профилите си. Две години по-късно афишират годежа си, а през май 2019-а скрито се женят. Истинската женитба обаче се случва на 29 юни в най-романтичния град в света – Париж.

 
Лиза Бонет и Джейсън Момоа: да се ожениш за детската си обич
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР