За да ни служи вярно и да не ни изостави

...
За да ни служи вярно и да не ни изостави
Коментари Харесай

Лекарите съветват как да избегнем риска от катаракта

За да ни служи правилно и да не ни изостави посред път, автомобилът се нуждае от гориво. Защо тогава забравяме да „ зареждаме “ с всичко належащо и нашите очи, а чакаме от тях да ни демонстрират пътя безотказно цялостен живот?! Хем знаем, че колкото повече годините напредват, толкоз по-голяма потребност от поддръжка имат те.

Пълно презареждане на очите

Мотивирани от задачата за цялостно презареждане на очите, френски учени създали мощно „ гориво “ за положително зрение. Съобразена с всички потребности на тези по този начин значими органи, новаторската формула, която у нас носи комерсиалното название ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС, има тройно деяние. Доставяйки най-ценните подхранващи субстанции за естествената функционалност на очите, той усъвършенства работата на макулата и ретината, лимитира увреждането на очите от възрастта и ги защищава от нездравословните външни въздействия.

Мощ без аналог

Облягайки се на безапелационните медицински доказателства, че само течностите се усвояват пълноценно от тялото, ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС е в специфична маслена форма, която резервира биологичната интензивност на вложените потребни субстанции и подсигурява пълноценната им всмукване. Благодарение на това неговата успеваемост неведнъж надвишава опциите на сухи формули, каквито са таблетките или капсулите с прахово наличие да вземем за пример. Произведен по патентованата технология LICAPSTM, където течните екстракти са вакуумно запечатани в твърди желатинови капсули, тъй че да нямат никакъв допир с атмосферата и да запазят на най-много своите качества, ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС няма аналог у нас.

Специалистът по очно здраве

ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС е профилирана формула за очно здраве, чийто експертно дефиниран състав обезпечава ефикасна грижа за положително зрение. Доказано е, че с комплексното деяние на вложените в него съставки ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС намалява риска от градация на възрастово свързаната макулна недъгавост с цели 25%, което е причина за закъснение загубата на зрението. В допълнение, потребният комплекс в ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС забавя развиването на катарактата и усъвършенства функционалното положение на ретината.

Вече опиталите го са безапелационни, че ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС оказва помощ даже при леки разстройства в зрението – замъгляване, отмалялост и напрежение в очите, синдром на сухото око, дискомфорт в резултат на прекалено стоене пред компютър и прочие Наблюденията им сочат, че единствено с 1 капсула дневно за 3 месеца с негова помощ зрението още веднъж става остро и ясно без значение от възрастта. Дори се усъвършенства визията при незадоволителна светлина и през нощта.

 „ ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС “ оказва помощ против катаракта (перде)

„ Препоръчвам ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС, защото той съдържа комплекс от най-хубавите съставки и екстракти в грижата за очите в съсредоточени количества.
Проучванията сочат, че те понижават риска от катаракта (перде на окото) и укрепват кръвоносните съдове на очите. Приемайте ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС по 1 капсула на ден най-малко 3 месеца. На лицата в риск от развиване на очни болести, както и на страдащите от такива, предлагам да организират годишно най-малко по един тримесечен лечебен курс с банкет на ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС.
Д-р Василка Атанасова, офталмолог, Пловдив

 Спасих се от интервенция на очите

„ Откриха ми катаракта на едното око, а след време и на другото. По персонални съображения не се оперирах. Във вестника прочетох за ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС и си го купих. Пих го 6 месеца. Мъглата пред окото ми стартира да оредява, а съгласно лекарката ми интервенцията „ може да поизчака “.
Митра Кожухарова, 72 год.

ВЗЕМЕТЕ ПОДАРЪК КЪМ ВСЯКА
ОПАКОВКА ЛУТЕИН КОМПЛЕКС —
КУТИЙКА ЗА ХАПЧЕТА.


Повече информация за Лутеин Комплекс Плюс можете да намерите тук>>>

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР