За да може през работно време нищо да не работи

...
За да може през работно време нищо да не работи
Коментари Харесай

Шведски данъчен служител е звънял на себе си, за да не работи

За да може през работно време нищо да не работи един от шведските данъчни служители е звънял самичък на себе си и по този метод е „разговарял“ в продължение на часове. Шведската разгласява доклад, в който се вижда че мъжът е употребявал своя мобилен телефон, само че не е приемало позвънявания от клиентите, както би трябвало да бъде, а и звънял самичък на себе си. По този метод неговият телефонен номер в електронната система на шведската данъчна организация непрекъснато е давал заето и предопределените за него позвънявания са се преразпределяли към останалите чиновници .

Започвайки от 10 март чак до 5 май в това число Андреас е набрал своя личен номер 32 пъти, като този метод той е отсъствал от работа в продължение на 55 часа, което е съвсем колкото една работна седмица. В доклада се споделя, че някои от тези позвънявания са били доста дълги и са продължавали няколко часа. Сега този находчив чиновник ще бъде уволнен.

Действията на Андреас не са видяни незабавно, тъй като от месец януари тази година той е работил отдалечено, от у дома. Но през месец април неговият шеф е забелязал, че някои от неговите телефонни диалози са доста дълги, изключително в случай че се съпоставят с диалозите на другите чиновници на.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР