За да има правителство, първо трябва да се формира евроатлантическо

...
За да има правителство, първо трябва да се формира евроатлантическо
Коментари Харесай

Разкритие! Хубавото Наде посочи големия капан за страната

За да има държавно управление, първо би трябвало да се образува евроатлантическо болшинство и да се подпише документ с ясни цели. За коалиция е доста мъчно да се приказва, само че би трябвало да се вкара геополитиката във вътрешната политика.

Това сподели в студиото на Euronews Bulgaria дипломатът и някогашен външен министър Надежда Нейнски.
-->
Ако се образува болшинство по цели ще е без смисли чий е мандатът. Другото болшинство ще е неразбираемото болшинство на ползите, което ще докара до още по-голяма радикализация в българското общество.

По отношение на Украйна нямаме явен политически знак. Трябва да се види кой зад какво стои. Само по този начин ще се върнем доверието на сътрудниците ни в Европейски Съюз и НАТО.

Програмното или експертното държавно управление е смокинов лист, зад който се крият политиците, които не желаят да поемат отговорност.

Няма по какъв начин да влезем в Шенген без постоянно държавно управление.

По отношение на Северна Македония пристрастеностите би трябвало да минат на назад във времето. Има оптимистични нотки в решението, което е взето. Процесът ще бъде комплициран. Ние ще следим с внимание дали ще се признаят българите като държавотворен народ и решението за признаването на общата ни история.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР