За да е ясно от самото начало, няма нищо революционно

...
За да е ясно от самото начало, няма нищо революционно
Коментари Харесай

Очила на емблематична марка позволяват лайвстрийм в Instagram и Facebook

За да е ясно през цялото време, няма нищо революционно в смарт очилата Ray-Ban Meta. Такива за пръв път се появиха още през 2013 година с Гугъл Glass Explorer Edition, само че то и AI го има от този интервал, само че едвам тази година навлезе всеобщо в речника ни.

Смарт очила има и на няколко други огромни марката, само че множеството от тях не покриват упованията, камерата е голяма, фотосите с неприятно качество, нищо, на което модерният младеж би обърнал внимание.

Но комбинацията Ray-Ban и Meta e повече от добра, тъй като са две емблематични марки. Освен това идва в миг, в който технологиите към този момент са задоволително развити, с цел да предложат нужното качество, опаковано в жанр.

На първо място, смарт очилата Ray-Ban Meta наподобяват добре. Предлагат се в 150 разновидността, с две рамки, седем цвята и голям брой варианти за лещи. Камерата към този момент е 12MP. Разделителната дарба на фотосите е усъвършенствана до 3024 x 4032 пиксела, до момента в който видеоклиповете към този момент са 1080p при 30 фрагмента в секунда. Вече има пет микрофона вместо един, тъй че да звучите по-добре при диалози.
               

Качеството на високоговорителя също се е подобрило. Той е по-силен, с повече баси, по-малко „ приключване ” на тон и поддръжка на тримерен тон. Meta е вкарала в играта и малко AI, с цел да могат потребителите да стриймват във Фейсбук или Instagram.

Дори да не сте гледали нито една серия за Джеймс Бонд, сигурно знаете най-малко две неща на сътрудник 007: той наподобява доста добре, постоянно, а шпионските джаджи, които Q му дава, постоянно са дискретни. Очилата на Ray-Ban и Meta са и двете.

Освен че изглеждате добре и се софтуерно усъвършенствани, в този случай никой няма да разбере, че това на лицето ви е новаторска техника, в случай че не желаете да притегляте погледите на всички, викайки с цялостно гърло „ Хей, Мета “. Но пък в този случай има заплаха да си помислят нещо неприятно за вас. Затова най-хубавият вид е да демонстрирате на приятелите си опциите им с непосредствено включване в социалките. Или пък да им кажете, че желаете да им пуснете новото си обичано парче, само че вместо да им подадете AirPods, им подадете очилата си. Пак ще ви помислят, че ви е напекло слънцето, само че още по-добре, по този начин усещането ще е още по-силно.

За фотоси или видеоклипове, можете да употребявате израза „ Hey Meta “ или бутона в горната дясна част.Натискате един път за фотография и дълготрайно натискате, с цел да започнете запис видео.

Проблемът с всичко това е, че потребителите в Instagram не са изключително известни с лайв стрийма, само че пък хубавото е, че към момента платформата е изключително мощна измежду инфлуенсърите. Масовото нахлуване може да се затрудни от обстоятелството, че очилата не могат да се употребяват за другите известни измежду GenZ поколението платформи, което е разбираемо от позиция на Meta, само че дали клиентите ще го схванат? Другата въпросителна е обвързвана с цената на очилата, които на уеб страницата на Ray-Ban са $319.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР