За да бъде успешен един хотел, посетителите му трябва да

...
За да бъде успешен един хотел, посетителите му трябва да
Коментари Харесай

На церемония в Сърбия обявиха Парк и СПА Хотел Марково за най-добър СПА хотел на Балканите

За да бъде сполучлив един хотел, посетителите му би трябвало да си потеглят задоволени и щастливи. Именно това целим да реализираме години наред – да ви предоставяме неповторимо улеснение, а усмивката да не слиза от лицата ви. Декември е месец, в който връщаме лентата обратно и вършим преглед на нещата, които сме постигнали. Поглеждаме на драго сърце към предишното и към хилядите щастливи клиенти, които почиваха в уютните ни стаи, къпаха се в топлите ни басейни и чиито деца се забавляваха часове наред в детския ъгъл.
Прочетете още
Нашата висша цел постоянно е била да ви осигурим  с всички наши услуги – от козметиката в банята за деца при настаняването, до детското кино с пуканки всяка вечер, до фото огледалото и фотосите за спомен, когато изпращаме нашите посетители. Ние надълбоко имаме вяра, че фамилната отмора би трябвало да е спокойна, радостна и приятна.

Именно по тази причина поставяме старания всяка минута от всеки ден, тъй че да ви осигурим оптимален комфорт. А в подмяна да получим необятни усмивки и задоволство от добре свършената работа.  Високо отличие за напъните ни да ви осигурим една неповторима отмора.



Усилията, които полагахме за вашето улеснение, бяха високо оценени от Балканския алианс на хотелските асоциации / The Balkan Alliance of Hotel Associations (BAHA), който ни връчи отличие за  Най-добър 4* СПА Хотел за фамилна отмора на Балканите за 2022 година  в Нови Сад, Сърбия. Това е най-високото отличие на хотела към този миг и е доказателство, че усиленият ни труд е пожънал резултати. Изключително горди сме и че сме един от двата български хотела, станали собственик на влиятелна премия от състезанието.

 беше отличен за трета поредна година и от Българска хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) в същата категория! През ноември т.г. ни бе връчена третата поредна премия от БХРА на гала в София! Гордо носим титлата  Най-добър четиризвезден СПА хотел за фамилна отмора  на 2020, 2021 и 2022 година Това е сигурен знак, че напъните ни не са напразни и че се движим в вярната посока. Наградата от БХРА одобри Виолета Гъркова, F&B управител, и акцентира задачата ни: „ Преди пет години си поставихме нелеката задача, да превърнем  в мечтано място за фамилна СПА отмора и през днешния ден самоуверено можем да заявим, че тази цел е реализирана! “



Но оценките ни не стопират до тук. В началото на декември получихме премия за  в карегорията  „ Семеен атракционен туризъм “  за 2022 година от BATI (Balkan awards of tourism industry).

Нищо нямаше да е допустимо без вас!
Използваме момента да благодарим на всеки един от вас за доверието. Поклон пред екипа от 140 души, поради който тази премия е действителност през днешния ден. Благодарим и на фамилиите, които ни посещават – доста от тях са наши постоянни посетители. Безкрайно признателни сме за доверието: тази премия е индикатор, че вървим в вярната посока и че грижите ни са оценени от верните хора.
Подготвяме се за новата година с необятна усмивка на лица и си слагаме задачата да не стопираме да ви предоставяме най-високо равнище на услугите и да не преставаме да ви очароваме.



Весели празници!
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР