За четвърта поредна година, едновременно със старта на учебната година,

...
За четвърта поредна година, едновременно със старта на учебната година,
Коментари Харесай

НАП даде старт на „Влез в час с данъците“

За четвърта поредна година, по едно и също време със старта на образователната година, Национална организация по приходите даде началото на просветителния си план „ Влез в час с налозите “. Целта му е младежите на възраст сред 14 и 18 години да получат съществени знания за данъчната и осигурителната система в страната.

В рамките на самодейността близо 100 чиновници на Национална агенция за приходите се срещат с възпитаници в 28-е регионални града в страната. При срещата си със средношколците лекторите на Национална агенция за приходите се стремят да предизвикат интерес у тях, като им дават подобаващи източници на информация за налозите и осигуровките.

Тази година акцията трансформира своя формат, с цел да бъде още по-близо да навиците и ползите на учениците. Лекциите, които ще изнасят чиновниците на Национална агенция за приходите в класните стаи, ще включват видеоматериал, който показва данъчната материя посредством разговор с присъединяване на известни лица. Всички възпитаници могат да посетят уеб страницата на акцията www.vlezvchas.bg, където да получат повече информация за плана и да се състезават в интерактивна игра за атрактивни награди.

В четвъртото издание на „ Влез в час с налозите “ Национална агенция за приходите ще раздаде 10 огромни награди – 2 игрови конзоли, 2 гейминг системи за виртуална действителност, 2 велосипеда, 2 електрически смарт ховърборда и 2 смарт часовника. Наградите се разпределят на инцидентен, лотариен принцип, чрез особено създаден за потребностите на играта програмен продукт. Първата премия ще бъде изтеглена на 1 октомври.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР