За четиринадесета поредна година, през 2022 г., Програма Европа“ на

...
За четиринадесета поредна година, през 2022 г., Програма Европа“ на
Коментари Харесай

Програма „Европа“ 2022 е отворена за кандидатстване до 03.06.2022 г., 17 ч.

За четиринадесета поредна година, през 2022 година, Програма „ Европа “ на Столична община подкрепя съдействието сред гражданското общество и локалната власт в София в използването на положителни европейски практики на локално равнище.

Електронните формуляри за кандидатстване по Програма „ Европа “ 2022 към този момент са дейни на интернет страницата на Програмата в графа „ Кандидатствай тук “ по всяка от четирите.

Кандидатстването ще се реализира в интервала от 03.05.2022 година до 17:00 ч. на 03.06.2022 година Проектните оферти се подават единствено по електронен път на уеб страницата на Програма „ Европа “.

Не по-късно от 10 дни преди приключване на крайния период за набиране на плановите оферти ще бъдат извършени осведомителни дни, по време на които ще бъде предоставена опция за уточнения по процедурата и документите за кандидатстване. Информация за датата и метода на осъществяване на осведомителните дни ще бъде оповестена на уеб страницата на Програма „ Европа “, както и в раздел „ Новини ” на интернет страницата Столичен общински съвет и Столична община.

Документите по всички предпочитани области можете да намерите ТУК, като приложенията са идентични за всяка предпочитана област.

С утвърдените от Столичния общински съвет предпочитани области може да се запознаете.

Консултации се дават електронно посредством изпращане на въпроси на формата за контакт на електронната страница на Програма „ Европа “ (рубрика „ Кандидатствай тук “ – „ “) до 4 дни преди крайния период за кандидатстване.

Председателят на Програмния съвет на Програма „ Европа “, Екатерина Йорданова, насочва своята покана за интензивно присъединяване на организациите и има вяра, че и тази година Програмата ще поддържа стойностни, забавни и потребни за жителите на столицата планове. В подтекста на увеличени разноски за прехрана и за услуги, само че и на непредвидените действия, свързани с последствията от филантропичната рецесия в резултат на военните дейности на територията на Украйна, госпожа Йорданова слага акцент върху увеличената за 2022 година оптималната сума, с която Столична община ще поддържа финансово плановете – 15 000 лева

От името на ръководителя, Екатерина Йорданова, и членовете на Програмния съвет на Програма „ Европа “, пожелаваме на всички претенденти триумф!
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР