За БСП няма проблем със самите изтребители. Ние сме против

...
За БСП няма проблем със самите изтребители. Ние сме против
Коментари Харесай

Антон Кутев: Парите за Хемус ще бъдат разпределени без процедури

За Българска социалистическа партия няма проблем със самите изтребители. Ние сме срещу метода, по който беше направена процедурата. Това съобщи в " Още от деня " Антон Кутев от Българска социалистическа партия.

По думите му дебатът по тематиката в пленарната зала е бил директна офанзива против президента. За хората е значимо защо се заплаща, в случай че процедурите бяха светли, нямаше да има проблем, сподели Кутев.

По тематиката " автомагистрали " Кутев съобщи, че заделените от държавното управление 1 милиарда и 300 млн. лева за " Хемус " ще бъдат разпределени без процедури. Нарочно се смъква приходната част на бюджета, с цел да може по този метод да се разпределят суми, разяснява Кутев и добави, че това се прави от години.
 Българска социалистическа партия и транспортният министър в спор за летище „ София “ Българска социалистическа партия и транспортният министър в спор за летище „ София “
Българска социалистическа партия са изпратили сигнал до Европейската комисия за концесията на летище София. Според тях в изискванията за отдаване на концесия има интервенция на страната...

Депутатът от левицата сподели още, че с промени в конституцията насилието над дами няма да спре. Усилията би трябвало да бъдат като изцяло законодателство, акции и персонален образец, прикани Кутев.

За него Сергей Станишев наложително би трябвало да взе участие в листата за европейските избори. Странно, съгласно Кутев, ще бъде водачът на ПЕС да не бъде лидер на листата на Българска социалистическа партия.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР