За бъде здрава всяка жена, тя се нуждае от добър

...
За бъде здрава всяка жена, тя се нуждае от добър
Коментари Харесай

Клиника Салас – добър гинеколог за всяка жена

За бъде здрава всяка жена, тя се нуждае от добър гинеколог.

Къде може да го направи? При това с възприятието, че е избрала сигурен експерт.

Предлагаме на вашето внимание медицинските услуги на Клиника Салас - АИПСМП Д-Р САЛАС ЕООД , при високо квалифицирания акушер-гинеколог доктор Йоанис Такис Салас . Той се е дипломирал в Медицинския университет в Белград през 2001 година и е специализирал е в Университетска болница " Майчин дом " – София, където през 2006 година придобива специалността си по „ Акушерство и Гинекология и Репродуктивна медицина “.

Д-р Салас има приключени квалификации и следквалификационни стратегии в доста сфери на своята област като диагностика, лекуване и на практика занимания, които дава в съответните оборудвани кабинети.

В Клиника Салас се правят прегледи на бременни дами и съвещания при стерилитет, вършат се гинекологични прегледи, в това число вагинални ехографии и колпоскопия.

Клиниката работи с посоки по контракт с НЗОК, а всяка последна събота на месеца доктор Салас е разполагаем за безвъзмездни съвещания по стерилитет, фетална морфология и гинекологична ендокринология.

Всяка жена може да я откри елементарно и комфортно посредством градски превоз - рейсове №409, №109, №31A, №209 и №9. Мястото е безшумно и в положителната част на града.

Клиника Салас работи всеки ден без неделя от 10 до 16 часа, а в събота – от 10 до 14 часа.

За контакти:

Адрес: Варна,. “Св.Св. " Константин и Елена ", Варна “, спирка „ Марек “, ул. 28, №7

Телефони : 0878 654 537 и 0885 405 139

Електронен адрес: [email protected] 

www.clinicsalas.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР