За авиокомпания с маркетингов слоган Премести се отвъд“, Cathay Pacific

...
За авиокомпания с маркетингов слоган Премести се отвъд“, Cathay Pacific
Коментари Харесай

Cathay Pacific се бори да загърби проблемите си

За самолетна компания с маркетингов слоган „ Премести се оттатък “, Cathay Pacific се бори да загърби многото си проблеми. Хонконгският транспортьор се надяваше, че 2024 година ще означи връщането му към цялостен потенциал и възходяща траектория в неговото положение след години на спирания, свързани с пандемията.

По отношение на индикаторите за доходност, самолетната компания е на път – чака Cathay резултатите за цялата година, които би трябвало да бъдат оповестени през март, ще покажат, че прекъсва тригодишната си поредност от годишни загуби. водачи, невисок морал на кабинния екипаж, ниска цена на акциите и недоволства на пасажери за анулация на полети.

Той анулира повече от 80 полета от Бъдни вечер, което провокира обществен израз на угриженост от водача на територията. „ Основното условие за обслужване на самолетните компании е да дават приемливо обслужване на пасажерите “, сподели Джон Лий тази седмица. Асоциацията на офицерите от хонконгския екипаж, неговият съюз на водачите, прикани за разследв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР