За 90 дни имаме голям успех. Той не е в

...
За 90 дни имаме голям успех. Той не е в
Коментари Харесай

Отец Дионисий: Постигнахме успех. Станахме българи

" За 90 дни имаме огромен триумф. Той не е в оставките на Гешев и на Борисов. Станахме българи. Това е триумф ", сподели отец Дионисий на митинга в столицата довечера. 

" Нас ни има, а това че оставки няма, е тъй като тях ги няма, те индивиди не са. 

Постигате невероятни неща. Има морална гражданска война, която не може да бъде спряна, тъй като положителното и злото ще бъдат в непрекъсната към този момент борба. 

Това е един развой на проясняване на всичко. Всичко ще стане ясно. 

Люлката на демокрацията е тук, в София. Дори при постигането на всичко, би трябвало да продължим да постоянстваме и да бъдем честни и да не позволим с нас да има недобросъвестност. 

Тук измежду нас в идващото събитие дано да бъдат всички служители на реда, когато не са на работа в този ден, а другите да устроят по този начин нещата, че да поддържат естествения развой за морал и правдивост, който ще донесе стопански и морално по-добро положение на всеки български жител " - сподели свещеникът. Последваха бурни овации.  

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР