За 2 от лицата в списъка на премиера Кирил Петков

...
За 2 от лицата в списъка на премиера Кирил Петков
Коментари Харесай

Разкритие за двама от списъка Петков. Решението

За 2 от лицата в листата на премиера Кирил Петков няма данни да са направили закононарушения. Това оповестиха от Върховната касационна прокуратура. 

Министерство на вътрешните работи, ДАНС, КПКОНПИ и Национална агенция за приходите са изпратили материали, касаещи, както посочената в изявленията информация, по този начин също и материали за предприемани дейности от страна на съответния орган на изпълнителната власт във връзка с цитираните в част от изявленията лица.

След осъществен разбор на предостaвената информация се откри, че във връзка с 8 от посочените от премиера лица Министерство на вътрешните работи, ДАНС, КПКОНПИ и Национална агенция за приходите не разполагат с данни, свързани с описаното в обществено наличните източници.

За 2 от тези 8 лица не е предоставена каквато и да е информация за вероятно осъществени закононарушения от общ темперамент. По създание това значи, че досега на изпращане на материалите органите на изпълнителната власт не са установили, в сходство със законовите си пълномощия, данни за осъществени закононарушения и/или нарушавания, които да бъдат предоставени на Прокуратурата с оглед реализиране на конституционно откритите й пълномощия, пишат от Прокуратурата.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР