За 19-ти пореден път в красивия пристанищен град Иския (Италия)

...
За 19-ти пореден път в красивия пристанищен град Иския (Италия)
Коментари Харесай

Съпругата на Стинг посреща филмови звезди в Иския

За 19-ти следващ път в красивия пристанищен град Иския (Италия) от 18 до 25 юли ще се организира Ischia Global Fest 2021, който събира звезди от международната кино и музикална сцена, оповестиха уредниците на годишното събитие.

„ Ischia Global Fest  2021 ще бъде фестивал на прераждането, уверени сме, че всеобщата имунизация ще помогне да се форсира възобновяването на филмовата и развлекателна промишленост “, съобщи в известие до медиите музикалния продуцент Тони Ренис, един от президентите на форума. Към него тази година ще се причислят английската актриса и продуцент Труди Стайлър, която е брачна половинка на Стинг, както и италианската актриса Каролина Роси – щерка на именития кино режисьор и сценарист Франческо Рози.

Очаква се по време на фестивала да има премиера на доста игрални филми, които ще бъдат показани за първи път в Иския. В програмата ще бъдат включени и редица концерти, изложения, кино кръгли маси, както и панорами на напуснали ни към този момент създатели от света на киното и музиката. Всички събития ще се случват при съблюдаване на всички противоепидемични ограничения и под надзора на Червения кръст на Италия. Повече детайлности по отношение на филмовата стратегия и гостуващите холивудски звезди ще бъдат обявени през месец май.

„ Изключително сме щастливи от обстоятелството, че също през месец юли ще се организира и филмовия фестивал в Кан, а тъкмо след неговият край, точно ние ще поемем щафетата в Иския. Това ще разреши на доста създатели от света на киното и шоубизнеса да се придвижат от Лазурния бряг до крайбрежията на Сицилия, а всички посетители ще имат опция да прегледат и да се полюбуват на хубостите на Прочида, ситуиран в Неаполския залив, който беше разгласен за Италианска столица на културата  през 2022 година “, показа Ренис.



И тази година в почетния ръб на фестивала участват имената на Дарина Павлова, продуцента Ави Лернър, Черил Буун Исаак – някогашна шефка на Академията за кино изкуства и науки (AMPAS), холивудския продуцент Марк Кантън с филмография от над 400 игрални кино лентата („ 300 “, „ Хрониките на Спайдъруин “, „ Невъзможно бягство “, „ Война на боговете “), италианската легенда Франко Неро, датския режисьор Биле Аугуст, италианския продуцент Андреа Лeрволино и канадския режисьор и сценарист Пол Хагис.

През 2020 година, макар зародилата пандемия от Ковид-19, фестивала се организира в скъсен вид и имаше своята цифрова секция. С нея уредниците целяха да поддържат целия регон Кампания и Южна Италия като безвредно място за туризъм и релакс.

фотокредит: press center Ischia Global Fest
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР