За 11-та поредна година eMAG отговаря на актуалните тенденции в

...
За 11-та поредна година eMAG отговаря на актуалните тенденции в
Коментари Харесай

eMAG Black Friday за напреднали


За 11-та поредна година eMAG дава отговор на настоящите трендове в онлайн търговията, като провежда своя Black Friday, започващ този петък, 17 ноември. За него те са подготвили близо 1 000 000 предложения от разнообразни категории на атрактивни цени, както и необикновени предложения, които както нормално са част от Black Friday предложенията на платформата.

Неразделна част от акцията е и страстта, обвързвана с нея. Традиционно, eMAG прави така наречен blackout (затъмнение) на уеб страницата си, преди да посрещне натоварения трафик от искащи да се снабдят със артикули на атрактивни цени. Сайтът става деен рано сутринта в деня на Black Friday, като някои от офертите за акцията се изчерпват безусловно за минути. Миналата година да вземем за пример, единствено за 1 минута първоначално са били поръчани 2282 броя продукта. Абсолютно справедливо я назовават златната минута.

Как да да се съсредоточим офертите Black Friday вместо върху процеса на поръчката
Инсталирайте мобилното приложение на eMAG и активирайте известията; Запазете авансово обичаното си място за доставка, с цел да можете бързо и комфортно да вземете поръчките си; Запазете вашата карта в акаунта си, с цел да вършиме поръчки несъмнено и бързо; Подгответе авансово лист с обичани артикули, с цел да ги добавите елементарно и комфортно в кошницата.
Как да разберем кои артикули ще са включени в eMAG Black Friday

Попълвайки стъпките в за подготовка за шопинг събитието, ще забележим някои от офертите, които от компанията разкриват авансово. Всеки ден преди старта на акцията към листата се прибавят нови предложения.
 Снимка 641924

В какъв брой часа стартира eMAG Black Friday 2023

Кампанията стартира след 7 ч. сутринта на 17 ноември, като няма закрепен начален час. Миналата година стартът беше в 7:03 ч., а през 2021 година в 7:00 ч. В момента, в който платформата стане дейна, ще получим нотификация, в случай че сме конфигурирали мобилната апликация и сме задействали тази функционалност.

Как мога да получа eMAG Black Friday поръчките си

Тази година на Black Friday за клиентите на eMAG, с изключение на доставка до адрес, ще бъдат разполагаем над 1000 куриерски офиси в цялата страна, над 400 автоматизирани шкафчета за доставка easybox, както и шоурумите на компанията в София, в Serdika Center и Paradise Center, и в Пловдив, в Plovdiv Mall.

Какво съставляват необикновените предложения на eMAG Black Friday

Всяка година част от акцията с така наречен необикновени предложения - специфични Black Friday оферти от Marketplace търговците на платформата като кемпери, гориво, ваканционни пакети, разкрасителни процедури, неповторими прекарвания и разнообразни курсове.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР