За 11-а поредна година Райфайзенбанк открива набирането на средства в

...
За 11-а поредна година Райфайзенбанк открива набирането на средства в
Коментари Харесай

Избери, за да помогнеш набира средства за 23 каузи

За 11-а поредна година Райфайзенбанк открива набирането на средства в поддръжка на 23 дела, част от дарителската акция "Избери, с цел да окажеш помощ " 2019. Фокусът на селектираните през тази година планове е върху нововъведенията в медицината и образованието, навременната профилактика и лекуване на редки заболявания при деца и възрастни, поддръжката за самотни възрастни хора и за деца с психологични болести и физически увреждания, съхраняването на българското културно завещание, както и опазването на българските гори и биоразнообразие.

Сред институциите и организациите, които набират финансиране за плановете си, са УМБАЛСМ "Пирогов ", УМБАЛ "Александровска ", Национална Кардиологична Болница, Български Червен кръст, Национален Етнографски музей, Сдружение на олимпийските тимове по естествени науки, Природен парк Витоша и други В акцията са включени и дългогодишните сътрудници – Българската Коледа, SOS Детски селища България, Фондация "За нашите деца ", Каритас България, Фондация Конкордия и Фондация "Х. Степич – щедрост за ЦИЕ ".

Подробна информация за всички 23 плана, включени в акцията, е налична на платформата izberi.rbb.bg, от която комфортно могат да се извършат и даренията.

„ Вече 11 години продължаваме да вършим историите по-добри с дарителската ни самодейност "Избери, с цел да окажеш помощ ". Подкрепихме с близо 3 млн. лева над 140 организации за реализирането на 257 плана. Надяваме се, че и през тази година ще продължи наклонността за все по-голяма ангажираност към идеите в акцията както от страна на чиновниците, по този начин и от необятната общност. Хората имат доверие в „ Избери, с цел да окажеш помощ “ поради дългогодишната история на акцията, мащаба и транспарантните резултати. Инициативата е налична опция да проявим съпричастност с нуждаещите се “ – сподели Оливер Рьогл, ръководител на УС на Райфайзенбанк.

Традиционно най-вече средства в дарителската акция се набират от банката и чиновниците на Групата Райфайзен в България, като през последните години нарастват броят и делът на дарения от необятната общност, които бяха удвоени през 2018 година по отношение на миналата акция.

Дарение за определения план може да се направи елементарно посредством модерната платформа и опцията "Дари с банкова карта " – линк към виртуалния ПОС терминал се намира под всеки обособен план, включен в акцията, като е належащо само въвеждането на данни за картата и избор на сума за подаяние. Другите варианти за поддръжка на идеите е през RaiMobile, Райфайзен Онлайн или с банков превод непосредствено по сметката на съответната организация.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР