Ювентус вече се е свързал с крилото на Челси Кристиан

...
Ювентус вече се е свързал с крилото на Челси Кристиан
Коментари Харесай

Ювентус се е свързал с Кристиан Пулишич

Ювентус към този момент се е свързал с крилото на Челси Кристиан Пулишич, с цел да стартира първични диалози за възможен трансфер на американеца в посока Торино през лятото. Не е загадка, че " бианконерите " имат сериозен интерес към 24-годишния футболист и към този момент вършат първи стъпки към привличането му, оповестява " Калчомеркато ".

Пулишич не е изключително благополучен в Челси и е податлив да обмисли предлагането на Ювентус. От началото на сезона той е изиграл едвам 177 минути не е удовлетворен от този факт. Той можеше да се озове при торинци още през лятото, когато бе препоръчан като част от офертата на лондончани за Матайс де Лихт, само че всичко пропадна, защото нидерландецът избра да отиде в Байерн.

Сега обаче от Ювентус считат да възобновят интереса си към американеца. " Старата госпожа " притегли Анхел ди Мария през лятото с контракт единствено за един сезон. На този стадий не е ясно дали аржентинецът ще преподпише, по тази причина торинци желаят да са готови и да имат вид с различен състезател за офанзивата, в случай че ветеранът реши да си тръгне.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР