Ювентус се провали в домакинството си на Удинезе от 24-ия

...
Ювентус се провали в домакинството си на Удинезе от 24-ия
Коментари Харесай

Ювентус крачи към изхода от борбата за титлата

Ювентус се провали в семейството си на Удинезе от 24-ия кръг на Серия „ А “. Отборът на Масимилиано Алегри загуби с 0:1 и на процедура се лиши от възможностите си да стане първенец. „ Бинаконерите “ са без победа в последните си 3 мача и изостават на 7 точки от лидера Интер, който е и с мач по-малко.

Удинезе дойде в Торино след серия от 5 мача без победа и единствено един триумф в един от последните си 13 турнирни дуела. „ Фриуланите “ играха доста дисциплинирано и стигнага до трите точки с попадение на бранителя Лаутаро Джианети в 25-ата минута. По този метод Удинезе нанесе първа домакинска загуба на Юве през сезона и се отдалечи от зоната на изпадащите.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Juventus (@juventus)

Юве завоюва всеки от предходните си 4 мача против Удинезе, освен това без да допусне гол. Двата отбора премериха сили още в първия кръг от сегашния сезон и „ остарялата госпожа “ победи с 3:0 в Удине. Днес обаче се получи нещо напълно друго.

В отсъствието на контузения Душан Влахович титуляр беше Федерико Киеза, който пропусна много мачове поради контузия. Срещу Интер пък се появи като запаса. Италианският национал си партнираше в предни позиции с Аркадиуш Милик. Полякът изтърпя наказване поради аления картон против Емполи. В средата на терена Алегри заложи на Адриен Рабио, Мануел Локатели и Уестън Маккени, а по двата фланга действаха Андреа Камбиазо и Тимъти Уеа. Тримата бранители пред Войчех Шчесни бяха Федерико Гати, Бремер и Алекс Сандро.

Източник: sportal.bg

Още вести четете в категория Спорт.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР