Ювентус продава по една фланелка на Кристиано Роналдо на всяка

...
Ювентус продава по една фланелка на Кристиано Роналдо на всяка
Коментари Харесай

Фланелки на Роналдо се продават като топъл хляб, други горят като факли

 Реал Мадрид сменя Роналдо с двама  Стачка във ФИАТ поради прехвърлянето на Роналдо
Ювентус продава по една фланелка на Кристиано Роналдо на всяка минута след привличането на португалската суперзвезда. Бяло-черният екип с №7 провокира сериозен интерес измежду ентусиастите на тима, като в някои клубни магазини даже се извиха опашки.

Средната цена на фланелката е 100 евро, а торинци разчитат да продадат повече от милион от екипите с името на Роналдо. Ювентус закупи португалеца от Реал Мадрид против 112 милиона евро, като договорката беше финализирана преди два дни.

В Италия 33-годишният футболист ще получава чиста годишна заплата от 30 милиона евро. Очаква се и обилна гала по посрещането на Роналдо, като новият стадион на Ювентус ще бъде стеснен за всички искащи да го посрещнат.



За девет години в Реал португалецът съчетаваше две функционалности. Той наниза 311 гола в 292 мача в Ла Лига и поемаше върху себе си всички негативи за представянето на тима.

Иначе по традиция някои почитатели бяха много крайни, откакто Кристиано напусна " белия балет ". В уеб страниците за видеосподеляне незабавно се появиха клипове, в които последователи на Реал горят фланелка на нападателя.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР