Ювентус победи с 1:0 Фиорентина на Алианц Стейдиъм в късния

...
Ювентус победи с 1:0 Фиорентина на Алианц Стейдиъм в късния
Коментари Харесай

Ювентус издържа на натиска на Фиорентина и спечели късния двубой от 31-я кръг в Серия А с 1:0

Ювентус победи с 1:0 Фиорентина на " Алианц Стейдиъм " в късния дуел от 31-я кръг в Серия А. " Бианконерите " изиграха мощно първо полувреме, само че бяха под сериозен напън през второто. Това бе първа победа от пет турнирни срещи за " бианконерите ".

Единственото попадение в мача осъществя Федерико Гати в 21-та минута. За бранителя това е четвърти гол в Серия А за този сезон. Освен това домакините имаха и три анулирани гола през първото полувреме.

Въпреки това, Фиорентина господства второто полувреме и се приближи до равнене на резултата на няколко пъти, като най-сериозното състояние бе на Нико Гонсалес в 74-та минута, когато ударът му срещна гредата, откакто Шчесни съумя да отклони топката.

Юве се намира на третото място в класирането с актив от 62 точки. В идващия кръг " бианконерите " гостуват на Торино за Дерби каузи Моле.

" Виолетовите " заемат десетата позиция с 43 точки, на точка зад деветия Торино, само че и с мач повече. Фиорентина гостува през седмицата в мач от Лигата на Конференциите против Виктория Пилзен.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР