Ювентус не се отказва от желанието си да върне Пол

...
Ювентус не се отказва от желанието си да върне Пол
Коментари Харесай

Юве предлага трима в замяна на Погба

Ювентус не се отхвърля от желанието си да върне Пол Погба в Торино. Италианският гранд търси разнообразни разновидности, с които да убеди Манчестър Юнайтед да се раздели с халфа. “Corriere dello Sport” разкрива какво е най-актуалното предложение на “бианконерите”.

Изданието разкрива, че от Юве са подготвени да дадат на Юнайтед трима свои футболисти в подмяна на Погба. Въпросните играчи за Жоао Кансело, Блес Матюиди и Дъглас Коща. И тримата няма да са титуляри през новия сезон и клубът е податлив да се раздели с тях.

Реал Мадрид също желае да притегли Погба, само че Манчестър Юнайтед постави цена от 200 млн. евро на международния първенец. “Червените дяволи” се надяват по този метод да отхвърлен всички претенденти за подписа на французина и той да остане на “Олд Трафорд”.

Погба разочарова през предишния сезон, в който изигра 35 мача и вкара 13 гола в Премиър лийг. Оле Гунар Солскаер обаче има вяра в 26-годишния халф и желае той да е главната фигура в отбора. Договорът на Погба е до 2021 година, само че самият той прдпочита да напусне още това лято.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР